Mért ilyen velem apa? Ez olyan rosz bizonyítvány lenne?
Nekem ma hozta alányom haza. 4-esek és ötösök vannak benne, fele-fele arányban. Nagyon megdicsértem érte. Holnap mehet is jutalomból korizni. De nagyon jó lett a bizid, és tényleg ügyes vagy,-én megdicsérlek, ha ez számít valamit.
Hány éves vagy?
Ez egyszerű emberi gyarlóság, hogy a pozitív dolgokat szinte magától értetödönek vesszük..
Da ha csupa rossz jeggyel állítottál volna haza, akkor fogadok, hogy megkaptad volna a magadét. Ahhoz lett volna több szava is édesapádnak.
De biztos, hogy nem bántani akart, csak nincs tudatában, milyen fontos néha a dicséret is. Esetleg túl maximalista.
A 7. írja jól. Az ötös az alap. És egy osztályból max. az első 5-nek nem lesz gondja a továbbtanulással, elhelyezkedéssel. A többiek majd akkor szívnak. Ha a fiaim zúgolódtak, bemutattam nekik az én bizonyítványomat. Egyszer kellett, többet sem.
Igaz, a Tescoba kell pénztáros is, meg WC-s is. De akkor majd senki se nyekeregjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!