Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mért ilyen velem apa? Ez...

Mért ilyen velem apa? Ez olyan rosz bizonyítvány lenne?

Figyelt kérdés
Mindenből 5öst kaptam, kivéve töri (világéletembe 4-es voltam) és technika. Apa egész eddig faggatott, hogy miből milyen leszek, mikor kapjuk meg a bizonyítvány, és ma kíkaptuk, megmutattam neki milyen lett, és nem is örült, meg se dícsért, se semmi. Egész eddig az összes hétköznapomat szinta tanulással töltöttem, és semmit nam kaptam érte. Ezen nagyon elszomorodtam, könnyes lett a szemem, megkérdezte, hogy mi a baj, és azt mondtam, hogy nem örül, erre ő azt mondta, hogy de, csak nem ondja, mert elszállok magamtól, és nem tanulok többet, meg semmi. és ez nagyon rosszukl esett, hogy még egy ügyes vagy-ot se mondott, pedig tavaj 3 4-esem volt, most meg csak kettő:(
2012. jan. 20. 13:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ma hozta alányom haza. 4-esek és ötösök vannak benne, fele-fele arányban. Nagyon megdicsértem érte. Holnap mehet is jutalomból korizni. De nagyon jó lett a bizid, és tényleg ügyes vagy,-én megdicsérlek, ha ez számít valamit.

Hány éves vagy?

2012. jan. 20. 13:52
 2/12 A kérdező kommentje:
Most vagyok 8.-as.
2012. jan. 20. 13:55
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Ez egyszerű emberi gyarlóság, hogy a pozitív dolgokat szinte magától értetödönek vesszük..

Da ha csupa rossz jeggyel állítottál volna haza, akkor fogadok, hogy megkaptad volna a magadét. Ahhoz lett volna több szava is édesapádnak.

De biztos, hogy nem bántani akart, csak nincs tudatában, milyen fontos néha a dicséret is. Esetleg túl maximalista.

2012. jan. 20. 13:57
 4/12 anonim ***** válasza:
67%
Örül ő, azt az egy "de" szócskát célszerű megtanulni, hogy nála nagy dicséretet jelent. Jó ez a bizonyítvány, csak attól tart apukád, hogy ha megdicsér, esetleg leeresztenél, ami nem jó.
2012. jan. 20. 14:00
 5/12 A kérdező kommentje:
Hát:) Legalább a mamáék örültek neki, azt mondták, erre büszke lehetek. De apától már megszoktam végülis, semmi nem jó neki.
2012. jan. 20. 14:03
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
nagyon sajnállak,mert ez nagyon rossz érzés lehet,de gondolom annó az ő szüleji is így bántak vele,ezért most ő is ezt teszi veled.szerintem a lelke mélyén nagyon büszke rád.
2012. jan. 20. 14:04
 7/12 anonim ***** válasza:
Nálunk az ötös volt az alap, a négyesért még lecseszést is kaptunk...
2012. jan. 20. 14:11
 8/12 anonim ***** válasza:
82%
Engem most 18 évesen össze-vissza dícsértek a 4-es bizonyítványért. Vagyis az érettségi tárgyak négyesek, kivéve az angolt és a bioszt, azok ötösök. A többi, amire sose lesz szükségem kettes meg hármas, azt mondták, hogy őket az nem érdekli, csak ne bukjak meg, az érettségi tárgyakra hajtsak. Ezt sikerült összehozni.
2012. jan. 20. 14:15
 9/12 anonim ***** válasza:
11%

A 7. írja jól. Az ötös az alap. És egy osztályból max. az első 5-nek nem lesz gondja a továbbtanulással, elhelyezkedéssel. A többiek majd akkor szívnak. Ha a fiaim zúgolódtak, bemutattam nekik az én bizonyítványomat. Egyszer kellett, többet sem.

Igaz, a Tescoba kell pénztáros is, meg WC-s is. De akkor majd senki se nyekeregjen.

2012. jan. 20. 14:18
 10/12 anonim ***** válasza:
88%
Nem az megy a Tescoba pénztárosnak, akinek a legrosszabb jegye a két 4-es.
2012. jan. 20. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!