Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha megváltoztatom a keresztnev...

Ha megváltoztatom a keresztnevemet? (Többi lent, fontos! )

Figyelt kérdés
Ha megváltoztatom a keresztnevemet pl.: Juditról Emmára akkor a születési nevem Judit vagy Emma lesz? Elmagyarázná valaki, hogy működik a keresztnév változtatás?! Van itt olyan, aki megváltoztatta? És, ha igen miről mire? Nem bántad meg? Köszönöm előre is!

2012. jan. 19. 17:59
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
ááá titok :)
2012. jan. 20. 21:22
 12/19 A kérdező kommentje:
Nem magyar,vagy mi?:D amúgy, ha nem akarod nem kell.:)
2012. jan. 20. 21:29
 13/19 anonim ***** válasza:
21:12 Akkor Te az a bizonyos kivétel vagy, aki nem bánta meg. Én nem utáltam az eredeti nevem, csak akkor már az enyémnél sokkal modernebb, általam szebbnek tartott nevek voltak "divatban". Abból választottam. De soha nem tudtam megszokni, és a környezetem sem. Nem beszélve arról, hogy a bizonyítványaim az eredeti nevemre szóltak, miután férjhez mentem akkor már a vezetéknevem is változott, mert felvettem a férjemét. Így egy teljesen más nevű nő ment állásinterjúkra, mint aki a bizonyítványokban szerepelt. Mindenhol csak a kínos, magyarázkodás, hogy a Kiss Judit Én vagyok ám, csak időközben Kerekes Eszmeralda lettem. Kikerekedett szemekkel néztek. De számtalan ilyen esetet tudnék sorolni. Nekem az volt megváltás, amikor "visszakaptam" az eredeti nevemet. (a neveket csak azért írtam, hogy könnyebb legyen megérteni)
2012. jan. 20. 22:51
 14/19 anonim ***** válasza:
Divatból tényleg nincs értelme...De ha utálod a neved, akkor megváltás. Amúgy átlehet iratni a bizonyítványodat is.
2012. jan. 20. 22:55
 15/19 anonim ***** válasza:
Azért nagyon kíváncsi lennék azokra a keresztnevekre, amit ennyire utáltok.
2012. jan. 23. 19:13
 16/19 anonim ***** válasza:
ja, főleg, hogy Emmára akarod megváltoztatni :D:D:D:D:D
2012. jan. 23. 19:24
 17/19 A kérdező kommentje:
Amúgy nem Emmára akarom.:D Abból sok van. Ez csak egy példa, meg amúgy a keresztnevem sem Judit.
2012. jan. 23. 19:27
 18/19 anonim ***** válasza:

Azt mindjárt gondoltuk, mert akkor nem hoztad volna fel példának. Csak azt nem értem, miért kell titkolni, ha segítséget kérsz tőlünk.

Mi is ismeretlenek vagyunk, te is, addig, amíg akarjuk.

2012. jan. 23. 19:43
 19/19 anonim ***** válasza:
meg legalább hadd röhögjünk egy jót! Te nem szereted megnevettetni az embereket?
2012. jan. 23. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!