Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennél, ha a párod egy...

Mit tennél, ha a párod egy kórházban dolgozna, és hónapokig csalna az egyik ottani orvossal?

Figyelt kérdés
2012. jan. 19. 13:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Engem nem érdekel, hogy hol dolgozna, és kivel csalna, számomra abban a pillanatban, ahogyan ezt megtudnám vége lenne a kapcsolatnak.

Nagyon megalázó, valakinek hónapokig hazudni,úgy, hogy közben mindenki más tud a dologról???

Ez az ember egy gyáva, hazug féreg.....

2012. jan. 19. 13:47
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
tök mindegy, hogy hol és kivel csalna meg. Szakítanék.
2012. jan. 19. 13:52
 13/14 anonim ***** válasza:
13:14-el egyet értek. Nem értek egyet a megcsalással, viszont egyszeri eset még botlás a szememben. Nem tudom, hogy meg tudnám -e bocsájtani, de lenne rá esély. De a viszony az már hazugság, folyamatosan méghozzá és pofátlan is. Repülne könyörület nélkül.
2012. jan. 19. 15:46
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tudnék többet ugyanolyan odaadással viszonyulni hozzá, jó kedvvel és szájízzel ébredni mellette, szeretgetni, beszélgetni, sétálni, szexelni, stb. ergo nem tudnám tovább vele elképzelni az életem. És nem akarnám semmiképp sem kevesebbnek érezni magam miatta. Megbeszélnénk, mert az nagyon fontos, aztán szépen különválnánk, a későbbiekben pedig meglátnánk, hogy lehet-e még dolgunk egymással. Nekem ez azért kellene, hogy újra belészerethessek, de ahhoz előbb ki kell szeretni belőle és ez nem megy a távolság nélkül. Félelemből, gyengeségből azonban nem hasonulnék meg az ő ballépése miatt.
2012. jan. 19. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!