Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi időt "kell" várni...

Mennyi időt "kell" várni szakítás után?

Figyelt kérdés
Elhidegült,szerelem nélküli, kínlódó kapcsolat után mennyi idő az mikor új kapcsolatba lehet kezdeni anélkül,hogyesetleg pótléknak számítson a másik? Nem akarok semmibe beleugrani,mert nem akaro kcsalódást okozni esetleg a másik félnek.
2012. jan. 19. 07:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Valószínűleg már épp eléggé elszakadtál érzelmile az előzőtől.

De ezt csak magadban tudod elrendezni.

Randizz, flörtölj. Ha úgy látod magadban hogy a régi kedves tulajdonságait keresed a másikban, hanyagold a témát.

2012. jan. 19. 07:19
 2/12 anonim ***** válasza:

Egyén- és helyzetfüggő.

Előfordulhat, hogy a szakítás után másfél órával szembejön veled az Igazi, a Nagy Ő.

Kell, hogy legyen benned annyi önismeret, és hogy tisztában legyél annyira az érzéseiddel, hogy felismerd, ha valaki csak pótlék neked, vagy valóban szerelem van kilátásban.

A szerelmet sürgetni nem lehet, elszalasztani pedig nem szabad. Az arany középút az, ha nem ugrunk bele minden ellenkező nemű karjaiba, de nyitott szemmel járunk.

2012. jan. 19. 07:58
 3/12 anonim ***** válasza:
348,5 napot.
2012. jan. 19. 08:44
 4/12 anonim ***** válasza:
43%

Imadlakemese, itt is ekkora gyökér vagy?

Mert az egy dolog, hogy más témába is már beleugattál hülyeségeket, de úgy látszik nem volt elég.

2012. jan. 19. 08:51
 5/12 anonim ***** válasza:
Szerintem is szituációfüggő. Adj magadnak időt és hallgass mindig a "voice within"-re, az nem ad fals tanácsokat.
2012. jan. 19. 08:54
 6/12 anonim ***** válasza:
Amíg elmúlik az exed utáni sóvárgás.
2012. jan. 19. 18:19
 7/12 anonim ***** válasza:

#4: Csak ahol ilyen marhaságokat kérdeznek... :)

Te komolyan nem érzed a kérdés abszurdumát?

2012. jan. 19. 18:20
 8/12 anonim ***** válasza:

Helyzetfüggő.

Amikor szakitottam exemmel 5 év után,azt megelőzte jópár hónap mig elhidegültünk,megutáltuk egymást,csak a megszokás...

4 kerek nappal ezután randi,és életem párja megtalálva :)

2012. jan. 19. 18:45
 9/12 anonim ***** válasza:
Bocsi az offért, de én nem értem mi a baj Imadlakemese-vel, csak a véleményét mondja el a saját stílusában, ez az oldal meg erre való. Amúgy ki lehet moderáltatni, ha valaki úgy érzi, hogy ez már nem fér bele az értékrendjébe, de szerintem felesleges külön emiatt "bántani". Legalább színesíti ezt a honlapot :)
2012. jan. 19. 18:58
 10/12 anonim ***** válasza:
Ork, a kőszívembe zártalak. (L) :D
2012. jan. 19. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!