Szülőként mit szólnátok ehhez a döntéshez?
Két fiatal (21-L 22-F) 5 év után összeköltöznek. A lány idén végez, a fiúnak még van 3 éve az egyetemből. A fiú nem dolgozik, a lány munkát keres, amint talál dolgozni fog.
Durva összeköltözni, eljegyzést tartani, ha a fiú nem dolgozik, szerintetek?
Szó sincs arról, hogy kérnénk. Természetesen nem várjuk el a szülőktől, hogy fizessék a közös lakás költségeit. A párom édesapja azt mondta egyetem befejezéséig támogatja a fiát. Az, hogy összeköltözünk-e vagy sem, nem befolyásol anyagi szempontból semmit, minden hónapban fix összeget kap a szüleitől.
Én idegenkedem ettől a dologtól igazából, mármint a szülők pénzétől...addig oké, hogy én dolgozom, de ameddig a páromat támogatják, mégsem lehetünk teljesen függetlenek.
Még 3 évet várni meg már durva szerintem.
Dolgozni meg kész emberkínzás lenne neki, délelőtt gyakorlaton, délután egyetemen van.
Mindenkinek köszönöm.
Igazából "anyósék" véleményezésétől tartok...velük még nem beszéltük át a részleteket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!