Szerintetek hülyeség lenne felajánlanom pénzbeli segítséget?
Szia!
Én teljesen megértelek, s átélem az egészet. Én is ilyen jószívű vagyok mint te, még az utolsómat is odaadom másnak, ha látom, hogy örömet okozok vele.
Beleestem én is ebbe a hibába pár éve. Fősulira jártam, diákhitelt igényeltem, félévente egy összegben. Ebből az összegből sokszor én is segítettem a volt párom családjának. Ott laktam náluk, épp újították fel a házukat, s sokkal beszálltam én is.Kb.annyival, amit te írtál összeget. Természetesnek tartottam, mivel velük laktam.7 évet voltunk együtt az exemmel, azóta szétmentünk.Azóta fizetem a diákhitelt, s nem követelhetek vissza tőlük semmit, mivel bizonyítani se tudom, hogy mennyit adtam.
Egy összegben adtam oda több százezret, azért az mégse egyenlő 6 üveg ásványvízzel.
Ezenkívül még sokat segítettünk nekik a párommal havonta.
34-es. Próbálom igen így felfogni.Csak azért teljesen más, amikor valahol albiba vagy, s ott a saját magad ura vagy, vagy pedig 5 emberrel laksz együtt.
Nem mindegy.
De ez hosszú történet leírni, s nem is rólam van szó.
Én inkább azért írtam le ezt, hogy nem az számít ki hány éve van együtt, bármikor szétmehetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!