Neveletlenül viselkedett a sógornőm, mit tegyek vele?
Figyelt kérdés
Hétvégén a párom nővére nálunk járt vendégségben a férjével és a kisfiukkal. A feleségem mesélte utólag, hogy a nővére, azaz a sógornőm a kerti kint tartózkodás közben vitriolos megjegyzéseket tett a szomszédasszonyomra, aki a kertjében tartózkodott. Nem akarok nagyképűzni a jólszituáltságunkkal, de legyen elég annyi, hogy nem mi vagyunk a kibeszélőshow-k célcsoportja. És a szomszédaim sem. Ez a közönséges viselkedés nem megengedhető. A sógornőm olyan volt, (szerencséjérée én nem vettem észre), mint akinek nem volt gyerekszobája: közönséges, neveletlen lejárató. Mit tehetnék, hogy méltósággal éreztessem, hogy az én házam táján ez a magatartás nem tolerálható? (nem lenne elegáns, bár viccesen gondoltam rá, hogy megyünk a gyerekük ballagására, sok-sok pedagógusra tehetném az epéket - csakhát ez nem én vagyok...)2009. máj. 27. 08:09
11/11 anonim válasza:
Ezek után összefoglalva, az egész családdal ismertethetnéd, hogy aki nem tud normálisan viselkedni, kellemetlen helyzetbe hoz, ráadásul még unalmasnak is tartanak titeket, akkor maradjanak otthon. Nem kötelező átmenni hozzátok!
Beszólogatni, megjegyzéseket nem kell tenni, az ilyen emberek élvezik ezt, egyre durvább dolgokat szólnak majd be vagy tesznek. Nem érdemes összeveszni a családtagokkal, de tudják hogy nálatok ki az úr a háznál és mihez tartsák magukat. Mindenhol vannak szabályok. Ráadásul ezek még csak nem is a te szabályaid konkrétan, hanem az alap etikett. Sajnálatra méltó, hogy ennyire tuskók!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!