Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy mondjam meg a szüleimnek?

Hogy mondjam meg a szüleimnek?

Figyelt kérdés

Nagyon rossz lesz a félévim eddig csak 4-es 5-ös volt de most lesz 3 hármasom és egy kettesem is! Sajnos nem szeretem a sulim nem érzem ott jól magam és ezért nehezebben megy a tanulás de anya nem akar elvinni másfél évre másik suliba! Az osztályom szeretem pár kivétellel ők jó fejek de a tanárok....

Hogy mondjam meg a szüleimnek? Kétlem, hogy év végére ki tudnám javítani ha ebbe a suliba kell maradnom de azért megpróbálom!

2012. jan. 17. 16:58
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Előző válaszoló azért mert te olyan vagy, hogy sz*rsz az életedre én még nem állatorvos szeretnék lenni és anya is megmondta, hogy nem lehet hármasom a félévibe és az év végi bizonyítványba se! Már két hónapja meg se mutattam az ellenőrzőt mert nem merem volt, hogy kérte anya de tereltem a témát!
2012. jan. 17. 18:17
 12/13 anonim ***** válasza:
De jó, hogy már nem járok suliba.Én is mindig tiszta ideg voltam hogy mi lesz.Amikor az ember nem tanul akkor ez van.
2012. jan. 19. 15:50
 13/13 A kérdező kommentje:
De nem értitek, hogy tanultam??? De ebbe a suliba nem megy....
2012. jan. 19. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!