Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezen jogosan sértődött meg...

Ezen jogosan sértődött meg ennyire?

Figyelt kérdés
A férjem annak ellenére, hogy tudja, hogy útálom a meglepetéseket, a születésnapomra csinált egy meglepetés bulit, amin sajnos ő lepődött meg legjobban. A hétvégét a fiunk a nagyszülőknél töltötte, így mikor pénteken hazamentem úgy gondoltam végre kipihenem magam és lefeküdtem 6-kor aludni. A férjem még bíztatott is, hogy persze, pihenjek csak. Nem hittem volna, hogy este fél nyolcra meglepetést szervez. Én másnap reggelig aludtam és nem értettem miért olyan morcos. Mint kiderült, ő megpróbált felébreszteni, amire én félálomban csak annyit mondtam, hogy aludni akarok és hagyjon békén az ilyen hülyeségekkel (ebből semmire sem emlékszem). Azóta ezen duzzog, hogy miért szúrtam így el a meglepetést, miért nem tudtam felébredni, amikor a gyerek sír, akkor persze azonnal ugrok... Miért kell ezen ennyire megsértődni?
2012. jan. 17. 10:17
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
69%

Hmmm... ok, akkor bocsi. Csak elég nagy kontraszt van a második gyereket váró család meg a fogkrémmel kezet bekenő meg nyerstojásos poénokon szórakozók közt. Ezek emlékeim szerint utoljára gimi elején voltak viccesek.

Nem tudom, én biztos nem lennék azzal, aki ilyen, de hát a Te férjed és biztosan szeretitek egymást. Engeszteld ki, aztán majd később leülhettek szép nyugodtan, és megbeszélhetitek, hogy kinek mi a fontos és mit szeretne meg mit nem.

2012. jan. 17. 12:29
 22/32 A kérdező kommentje:
Nem ilyen volt amikor megismerkedtünk 10 éve. Az utóbbi három évben változott meg így, amióta már kicsit összszedtük magunkat anyagilag is (lakás, fix munka és fizetés...). Lerészegedni nem szokott, nem agresszív, csak sokszor úgy viselkedik mint egy kamasz. Nem örülök ennek a változásnak, de elhagyni ezért nem fogom. Bízok abban, hogy így utólag kiéli ezeket a dolgokat és akkor visszakapom a "régi" férjemet. A fiunkkal például fantasztikusan bánik, imádják egymást. Nem is gondoltam volna, hogy ilyen jó apa lesz. Ő nem az a típus, aki a terhes felesége hasát símogatja vagy beszél a pocaklakóhoz. Neki a gyerek akkor válik valósággá, amikor először láthatja és megfoghatja. Ezért ő könnyebben viselte a vetéléseket is illetve mostani helyzetet is.
2012. jan. 17. 13:11
 23/32 anonim ***** válasza:
Ne csak bízz benne, tegyél is érte! Rajtad is múlik.
2012. jan. 17. 21:53
 24/32 A kérdező kommentje:

Sajnos este több is kiderült, mint amiről tudni akartam. A férjemet leültettem a gép elé és megkértem, hogy olvassa el az érkezett válaszokat. Kértem, hogy mondja meg, hogy tényleg ilyen kibírhatatlan hárpiának tart-e. Bevallotta, hogy a buli nem csak az ő ötlete volt, hanem az egyik barátjával gondolták ki, aki kölcsön akart kérni tőlünk, de sejtették, hogy józan fejjel nem mennék bele, így jött az ötlet, hogy "fél kómásan" engedékenyebb lennék. Azt mondta, reggel már nem tűnt olyan jó ötletnek és magára volt dühös, hogy át akart verni, de egyszerűbb volt velem kiabálni, mint ezt azonnal beismerni. Ráadásul a "barátja" mióta nem kapott pénzt, még a telefont sem veszi fel neki, ezért a morcos hangulat már napok óta.

Hatalmasat csalódtam benne.

A válaszaitokat köszönöm! Nélkületek nem húztam volna fel ennyire magamat és lehet, hogy hagytam volna a csodába az egészet.

2012. jan. 18. 09:02
 25/32 anonim ***** válasza:
Szerintem nem azon kéne mostmár keseregned, hogy mi történt és miért. Annak kéne örülnöd, hogy ezt ilyen egyenesen és férfiasan bevallotta.
2012. jan. 18. 09:48
 26/32 A kérdező kommentje:

Kedves Palm!

Nem, nem kesergek, csak rá kellett ébrednem, hogy a férjem képtelen változni. Évekkel ezelőtt szintén egy barátja felvett egy hitelt, amihez kezesnek kérte a férjemet. Ő persze azonnal igent mondott engem meg sem kérdezve. A barát 3 hónap után lelépett, mi pedig fizethettünk. Akkor megbeszéltük, hogy külön kasszán leszünk, a közös pénzeket én kezelem és minden nagyobb kiadásról közösen döntünk. Ez eddig remekül működött, illetve azt hittem. Úgy tűnik, mi mindent megbeszélünk, aztán ő szépen elfelejt mindent amikor a barátai csettintenek egyet.

Tanulságos volt így leírva látni a problémáinkat. Talán ez kellett ahhoz, hogy jobban elgondolkodjak.

Köszönöm a segítségedet!

2012. jan. 18. 13:19
 27/32 anonim ***** válasza:

"Azt mondta, reggel már nem tűnt olyan jó ötletnek és magára volt dühös, hogy át akart verni, de egyszerűbb volt velem kiabálni, mint ezt azonnal beismerni."

Ez egy nagyon fontos mondat!

100-ból ha egy ember van, aki ezt képes lenne így megfogalmazni.

2012. jan. 18. 13:23
 28/32 A kérdező kommentje:

Igen, tudom, de a 10 év alatt minden nagyobb baklövés után ezt mondta. Ha a már megszokott menetrendet követi, akkor ma fogok kapni egy táblával a kedvenc csokimból és a hétvégén valamelyik nap csinál reggelit, ha nagyon "bajosnak" érzi a helyzetet, akkor vacsorázni is elvisz. Ezt már ismerem. Most nem is gyanakodtam, hogy már megint a szokásos köröket futjuk, mert most hibásnak éreztem magam és már rég nem került sor ehhez hasonlóra.

Nem felrúgni akarom a kapcsolatot, csak újból el kell beszélgetnünk néhány dologról, mint ahogy ezt már Te is tanácsoltad.

2012. jan. 18. 14:33
 29/32 anonim ***** válasza:
Szerintem nem vagy hibás. A férjed tudhatta volna hogy péntek esténként fáradt vagy, épp csak véget ért a munkahét. Időzíthette volna szombatra is. Megértem azt is, hogy kómás ábrázattal nem szívesen menték volna emberek közé.
2012. jan. 23. 14:56
 30/32 anonim ***** válasza:
Nem. Miért van megsértődve, mert álmos voltál? Ugyan már... legfeljebb magára duzzoghat, mert nem sikerült úgy megszerveznie, hogy jól is süljön el.
2014. okt. 4. 22:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!