Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezen jogosan sértődött meg...

Ezen jogosan sértődött meg ennyire?

Figyelt kérdés
A férjem annak ellenére, hogy tudja, hogy útálom a meglepetéseket, a születésnapomra csinált egy meglepetés bulit, amin sajnos ő lepődött meg legjobban. A hétvégét a fiunk a nagyszülőknél töltötte, így mikor pénteken hazamentem úgy gondoltam végre kipihenem magam és lefeküdtem 6-kor aludni. A férjem még bíztatott is, hogy persze, pihenjek csak. Nem hittem volna, hogy este fél nyolcra meglepetést szervez. Én másnap reggelig aludtam és nem értettem miért olyan morcos. Mint kiderült, ő megpróbált felébreszteni, amire én félálomban csak annyit mondtam, hogy aludni akarok és hagyjon békén az ilyen hülyeségekkel (ebből semmire sem emlékszem). Azóta ezen duzzog, hogy miért szúrtam így el a meglepetést, miért nem tudtam felébredni, amikor a gyerek sír, akkor persze azonnal ugrok... Miért kell ezen ennyire megsértődni?
2012. jan. 17. 10:17
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
95%

Te már babonából allergiás vagy az "ilyen bulikra". Mi lesz ha valami történni fog...ugye ettől félsz?

Próbáld meg ezt leküzdeni, még akkor is ha nehéz lesz.

2012. jan. 17. 11:12
 12/32 anonim ***** válasza:
46%

A 9. választ olvasd el háromszor, kedves kérdező, és nézz magadba. Nem kevés nőt azzal lep meg a férje, hogy félrekefél vagy berugva érkezik haza. Hatalmas mázlista vagy, hogy törődik veled, és még ha nem is szereted az ilyesmit, legalább ne bántottad volna meg. Vagy ha már félálomban megbántottad, másnap ne értetlenkedj, hogy mit duzzog, miután el is mondta, hogy mi történt...

Nem a bulinak kellett volna örülni, hanem hogy a férjednek fontos vagy annyira, hogy meglepetést szervezzen. Ez a baja. Hogy sz.rba se nézed azt, amit tett.

2012. jan. 17. 11:12
 13/32 anonim ***** válasza:
68%
Hát nem tudom, ez valahogy sántít. Kétlem, hogy annyira holtkóma voltál, hogy nem értetted volna meg álomittasan, hogy buli van és ott van pár ember a házban. Ő is elrontotta, mégpedig ott, hogy az első nemleges válaszodra lefújt mindent.
2012. jan. 17. 11:20
 14/32 A kérdező kommentje:

Igen, attól félek, hogy baj lehet. Az afp érték nem lett túl megnyugtató. A héten megyek magzatvíz vizsgálatra. Szóval elég rosszkor jött ez a buli. A férjem annyit mondott, hogy bocs, el is felejtettem.

Egyébként váratlan ötletből szervezte péntek reggel. Úgy gondolta elég lesz a süti és a rágcsálni való két bulira is. Szóval szerencsére túl sok időt nem ölt bele és hajnal 3-ig iszogattak a barátaival, az én barátaim el sem jöttek (ismerik a félelmemet), tehát nekik sem kellett magyarázkodni.

2012. jan. 17. 11:20
 15/32 A kérdező kommentje:
Péntek vagy szombat esténként szoktak nálunk lenni a barátai, ezért szerintem már hozzászoktam a neszezéshez. 6 ember azért nem csinál nagy hangzavart.
2012. jan. 17. 11:24
 16/32 anonim ***** válasza:
88%

Szörnyű dolgok, amik történtek, de azért azt ugye tudod, hogy sem a nagymamád, sem a babád halála nem a férjed hibája, és azért ugye azt is tudod, hogy akkor is jót akart mindkétszer.

Az mondjuk tényleg fura, hogy a te barátaid nem jöttek, és hogy a férjed elfelejtette az UH-t, szóval lehet, hogy lenne mit rendbe tennetek egymás közt. De ez nem a meglepetés buliról szól.

2012. jan. 17. 11:24
 17/32 anonim ***** válasza:
80%
Tudod ez kb. olyan dolog, hogy a nagybátyám pont akkor halt meg, amikor külföldön voltam. Ezért most soha ne utazzak többé külföldre, mert hátha akkor hal meg valaki? Egy jó barátom ősszel halt meg. Most akkor utáljam az őszt? Voltak félresikerült bulijaim már az életembe, de azért nem adtam fel. Folyton csak aggódsz, ezért nem lehet a kedvedben járni. A rossz dolgok soha nem jönnek jókor, ennyi erővel ülj bent egész életedben a szobában sőt, aludd át az életed és legyél mindig felkészült a váratlan csapásokra.
2012. jan. 17. 11:36
 18/32 A kérdező kommentje:
A férjemet is megértem, mert tényleg imád szervezkedni és bulizni, amit már a legtöbben a környezetében "kinőttek" (az egyik barátja fogalmazott így). Egyébként ez félreértés, nem szídtam le a buli miatt, csak ő van megsértődve. Én csak megkérdeztem, hogy miért olyan morcos, ő pedig kiabálva közölte, hogy elszúrtam a bulimat. Reggel elnézést kértem tőle és a barátaitól is, akik nem is értették, hogy miért mérges rám, mert este velük még jót derült rajtam, hogy képtelenség így elaludni. Még csínyeken is törték a fejüket (pl. a kezemet bekenni fogkrémmel vagy tintával és megcsiklandozni az orromat), de ezeket végül nem valósították meg, csak a papucsomba tettek nyers tojást, elállították az ébresztőórámat és alkoholos tollal telerajzolták a nappali ablakát. Az egyik barátja rá is kérdezett, hogy mi a baja, de neki sem válaszolt, csak elküldte melegebb éghajlatra.
2012. jan. 17. 12:15
 19/32 anonim ***** válasza:
63%

Nem tudom, biztos, hogy nem kitaláció a kérdés?

Nem tudom, mennyi idősek vagytok, de elég infantilis a társaság is, meg ti ketten is.

2012. jan. 17. 12:16
 20/32 A kérdező kommentje:
Sajnos nem kitaláció bár jelenleg nagyon örülnék neki. A férjemék elég szegényen éltek ezért a tizen-és huszonéves korából kimaradt a bulizás. Ezt most így már 30-on túl próbálja behozni és ebben segítenek neki a már vagy még facér barátai is.
2012. jan. 17. 12:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!