Kétségbe esett feleség 2, a teljes történet, hogy mindenki értse és próbáljon rajtunk segíteni, van e még jövőnk?
Kedvés olvasóm és remélem válaszadóm!
A férjem ingázik két város közt nap, mint nap. A buszon felfigyelt egy hölgyre,aki nálam jóval idősebb. Mindig beszélt róla, hogy ma is láttam, meg egy buszon utazunk reggel és délután, a napokban megtudta a nevét is és ettől teljesen a föld fölött jár. Mindig mondja, hogy mennyire szép és, milyen csinos, amit megcáfolnék, de nem a női irígység miatt!! Van amikor hamarabb végez, de ő mindig ugyanazzal a járattal jön haza, amelyiken az a hölgy van. Már próbáltam vele erről beszélni, de ha elkezdem, akkor eltereli a témát. Van egy 2 éves kislányunk nem szeretném, ha olyan családban nőne fel, ahol azt érezni, hogy a szülei közt nincs minden rendben. Javasoltam a férjemnek, hogy költözzünk külön és gondolkodjon el azon, hogy kitől mit szeretne, de ő nem vevő rá. Ha az eszemre hallgatnék, akkor már régen elmentem volna a gyerekkel, de mivel nagyon szeretem ezért még nem volt bátorságom is lelki erőm ezt megtenni. Már a baráti társaságunk is pedzegette, hogy valami nem oké köztünk, de férjem azt mondta, hogy minden klappol. De ha nem szeret, akkor miért nem mondja meg?
A múltkor sikerült elérnünk a buszt a férjemmel, és ő elkezdett hiszitzni, hogy miért nem a következővel megyünk, mert azon van ő is. Eleinte azt mondta, hogy az egyik muinkatársának tetszik az a nő és a munkatárs kérte meg arra, hogy beszélgessen vele, szóval, hogy valahogy ismerje meg. Nekem csak annyi volt meglepő, hogy folyton róla beszélt, és mén egyszer rákérdeztem, hogy neked nem tetszik véletlenn a nő, azt mondta, hogy nem, de később bevalotta. hogy igen tetszett neki, de erre még a hülye is rájött volna- mondta a férjem. Hát nagyon rosszul érintett, komolyan ha nem tömegközlekedésen utaztunk volna, akko9r én sírógörcsöt kaptam volna. Az intim együttlétek már több, mint egy éve megszüntek, hogy miért?,- mindig fáradt. Mi nem szoktunk beszélgetni, hanem ő beszél a nőről és meg hallgatom, de már megkértem rá, hogy ne beszéljen róla, de nem igazán figyelt oda. Már 2 hte a gyerekkel alszok, többször el akartam költözni, de ő nem akarja, mert szerinte nincs semmi promblémánk. Ha esetleg elmennénk házzassági tanácsadóba, akkor változna valamit az életünk, vagy elválunk és akkor én megyek a gyerekkel jobbra ő meg tovább ábrándozik?
Köszönöm előre is:
Egy kétségbe esett feleség!!
Hát nem tudom.Én biztosan nem bíznék már benne soha többet,főleg ha már nem ez volt az első eset.
A megszokás nagy úr,szerintem azért ígérget fűt fát.Én nem lennék ennyire jó ember ,mint Te ,még ha szeretem is.Mert vagyok annyira önző,h elvárjam a társamtól,jelen esetben a férjemtől,h igenis tiszteljen és ne csak azért legyen velem,h legyen aki mosson,főzzön rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!