Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kétségbe esett feleség 2, a...

Kétségbe esett feleség 2, a teljes történet, hogy mindenki értse és próbáljon rajtunk segíteni, van e még jövőnk?

Figyelt kérdés

Kedvés olvasóm és remélem válaszadóm!

A férjem ingázik két város közt nap, mint nap. A buszon felfigyelt egy hölgyre,aki nálam jóval idősebb. Mindig beszélt róla, hogy ma is láttam, meg egy buszon utazunk reggel és délután, a napokban megtudta a nevét is és ettől teljesen a föld fölött jár. Mindig mondja, hogy mennyire szép és, milyen csinos, amit megcáfolnék, de nem a női irígység miatt!! Van amikor hamarabb végez, de ő mindig ugyanazzal a járattal jön haza, amelyiken az a hölgy van. Már próbáltam vele erről beszélni, de ha elkezdem, akkor eltereli a témát. Van egy 2 éves kislányunk nem szeretném, ha olyan családban nőne fel, ahol azt érezni, hogy a szülei közt nincs minden rendben. Javasoltam a férjemnek, hogy költözzünk külön és gondolkodjon el azon, hogy kitől mit szeretne, de ő nem vevő rá. Ha az eszemre hallgatnék, akkor már régen elmentem volna a gyerekkel, de mivel nagyon szeretem ezért még nem volt bátorságom is lelki erőm ezt megtenni. Már a baráti társaságunk is pedzegette, hogy valami nem oké köztünk, de férjem azt mondta, hogy minden klappol. De ha nem szeret, akkor miért nem mondja meg?

A múltkor sikerült elérnünk a buszt a férjemmel, és ő elkezdett hiszitzni, hogy miért nem a következővel megyünk, mert azon van ő is. Eleinte azt mondta, hogy az egyik muinkatársának tetszik az a nő és a munkatárs kérte meg arra, hogy beszélgessen vele, szóval, hogy valahogy ismerje meg. Nekem csak annyi volt meglepő, hogy folyton róla beszélt, és mén egyszer rákérdeztem, hogy neked nem tetszik véletlenn a nő, azt mondta, hogy nem, de később bevalotta. hogy igen tetszett neki, de erre még a hülye is rájött volna- mondta a férjem. Hát nagyon rosszul érintett, komolyan ha nem tömegközlekedésen utaztunk volna, akko9r én sírógörcsöt kaptam volna. Az intim együttlétek már több, mint egy éve megszüntek, hogy miért?,- mindig fáradt. Mi nem szoktunk beszélgetni, hanem ő beszél a nőről és meg hallgatom, de már megkértem rá, hogy ne beszéljen róla, de nem igazán figyelt oda. Már 2 hte a gyerekkel alszok, többször el akartam költözni, de ő nem akarja, mert szerinte nincs semmi promblémánk. Ha esetleg elmennénk házzassági tanácsadóba, akkor változna valamit az életünk, vagy elválunk és akkor én megyek a gyerekkel jobbra ő meg tovább ábrándozik?

Köszönöm előre is:

Egy kétségbe esett feleség!!

2009. máj. 26. 18:48
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem a párod egyszerűen egy nagy gyerek. Kb 5 éves korig normális az ilyenfajta egocentrizmus. Nem érdekli, te hogy érzel, mert nem is képes más bőrébe bújva gondolkozni. Az apám (56 éves) éppen ilyen. Nem fog megváltozni soha. Nem szándékosan okoz fájdalmat, hanem azért, mert fogalma sincs róla, mit tesz ezzel veled. Akinek nincs ilyen ember a környezetében, biztosan nem érti miről beszélek. Mert igen, egy normális, felnőtt, felelős döntéseket hozó ember el tudja dönteni: megéri vagy sem? Ő nem ilyen. Fuss, menekülj. Lehetnek még jó napjaitok, de ez az állapot sosem fog változni, másik nő ide vagy oda. Örülj neki hogy "csak választottad", nem pedig "kaptad"!
2009. máj. 26. 22:17
 22/32 anonim ***** válasza:
94%

utolsó 22:07 es voltam.

Olvastam a többi kommentet, mnidenkinek maxot adtam, mert jókat írtak, és ezekből megint rájöttem valamire, mait meg szeretnék veled osztani. Remélem többiek is egyet értenek majd, ha olvassák.

Nos Ha egy férfi egy évig nem szexel, az fura, mert ők nem bírják nélküle :)

az egy dolog h nem szeretkeztetek, de vajon mással sem tette meg? És lehet a nő nem is tud róla, hogy ő hajt rá, vagy nem akarja, vagy azt sem tudja, hogy létezel kedves kérdező. Ő nem tehet semmiről, a riválisok sokszor ártatlanok, a pasi a tettes, akármennyire is szereted és elfogult vagy vele.

Ha valaki nem szeret téged, akkor azt nem lehet eröltetni, még talán ő maga sem tehet az érzéseiről. Ez a pasi szerelmes abba a nőbe, legjobb lett volba beismerni, vagy gyáva alak, vagy pedig félti a kényelmét, amit te nyújtasz neki. Fél hogy két szék közé esik. Nem akar téged kímélni, mert ha fontos volnál neki, akár emberileg is, akkor legalább próbálta volna palástolni a "titkát". Nem is a féltékenység a legnagyobb fájdalom, hanem a módszer, ahogy elbánnak egyesek a másikkal, és sajnos esélyt adnak nekik. Sosem zsarolhat téged érzelmileg a gyerekkel, mert az ő érdeke, senkinek nem érdeke, hogy te tönkremenj idegileg, ha vele maradsz, akkor sok jóra ne számíts, inkább találd meg a boldogságot valahol máshol, mert az jár neked. Kislányod sem kérne téged olyanra, ami neked rossz. A veszekedések sem tezsnek neki jót, pedig ha nem költöztök el, akkor előbb utóbb az lesz. Régen szerelmes volt beléd? És hogy viszonyul a kislányhoz? foglalkozik a gyerekkel? Mérlegeld mekkora veszteség lenne a gyermeknek a válás, költözés, nézd az előnyöket a hátrányokat. Én inkább maradok egyedül, mint egy ilyennel.

2009. máj. 26. 22:19
 23/32 anonim ***** válasza:
90%

sztem a férjed hülye, vagy csak téged néz annak.

de ne hagyd magad.

ki az, aki a párja előtt, sőőőőt, a párjának! mesél egy másik nőről/férfiról?! ilyen ember nincs!!!!!!!!!!!!

sem akkor, ha tetszik neki a másik (akkor főleg nem!), de akkor sem, ha nem tetszik neki (akkor egyáltalán is miért beszélne róla)

sztem nem szeret téged, csak kényelmes neki, h mosol, főzöl, takarítasz rá... :S

2009. máj. 27. 00:23
 24/32 anonim ***** válasza:
89%
Én azt szeretném megkérdezni, hogy te és a párod hány évesek vagytok, és mióta vagytok együtt? Egyébként teljesen igaza van mindenkinek, tök nem normális hogy egy éve nem szexelt a férjed,ha hihető a szava!!a meg nem kérdés mit csinálj: nem kell ilyen primitív emberrel együtt lenni!!Tök hülyének néz, meg jól ki is röhög hogy pont neked mondja el a nő ügyeit. Szerintem ez tök megalázó. Lépj minél előbb ki ebből a kapcsolatból!!
2009. máj. 27. 01:13
 25/32 anonim ***** válasza:
83%
Kedves kerdezo, en azt mondom amit mar az elottem levoek is bramennyire nehez is neked, a te es a kislanyod erdekeben pakolj es hagyd el oket. A pasas tuti nem szeret, de meg nem is titsztel, hisz nyiltan csinalja elotted sot meg beszel is rola neked. ez a no neki tetszik es nem a haverjanak akarja becserkeszni hanem maganak. h miert nem akarja h elmenj a gyerkoccel? egyreszt felti a kenyelmet ez neki nagyon jo h minden meg van csinalva otthon, masreszt fel h ket szek kozul a foldre csucsul. egyenlore a biztosat valasztja ami te vagy szamara, de kozben mar ki-ki kkucskal keresi a kalandot. O mar nem vonzodik hozzad csak hasznal. ezt ne hagyd, te ennel joval tobbet ersz es ne hagyd h barki is az eletben igy megalazzon. a kislanynak sem jo ha latja h papa mama kozott vmi nincs rendben. hidd el a kicsik nagyon fogekonyak es ha nem is ertenek mindent eszre veszenek olyan dogokat amiket mi nem is gondolnank. Talald meg magadnak azt a ferfit aki boldogga tesz, aki mellett erzed h no vagy es ertekes vagy, aki a tenyeren hordoz. Hidd el leteznek, csak meg kell talalni. A ferjeddel meg ne foglalkozz h vele mi lesz a valas utan. csak nezd a te es a pici lanyod erdeket a tobbi nem szamit. Sok sikert!!
2009. máj. 27. 02:21
 26/32 anonim ***** válasza:
83%

A házassági tanácsadással kapcsolatosan annyit mondanék, hogy sok értelme a Ti esetetekben nem lenne. Te akarod megmenteni a kapcsolatot, ő nem. Ideig óráig működne a házasságotok, de megoldást nem nyújtana ez sem.

Pár éve még én is jó ötletnek tartottam, ma már csak a pénzt sajnálom, amit kidobtunk az ablakon. Három évvel meghosszabbította a házasságunkat.

2009. máj. 27. 09:09
 27/32 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Én a helyedben nem hagynám annyiban.Én ugyanezt csinálnám vele.Pl.elmesélném neki hogy voltam a játszótéren a kislánnyal és véletlenül leesett a táska a kezemből erre odalépett egy nagyon kedves úriember.Dícsérte a kislányt hogy milyen szép tiszta anyukája.

Valami szép kis történetet fabrikálnék és akkor meglátnám hogy mennyire érdeklem.És mit érez irántam.

2009. máj. 27. 13:44
 28/32 anonim ***** válasza:
73%

Hat egyik nap te is szalljal fel arra a buszra amelyikkel a ferjed es a no jonnek haza!

Hozd oket kellemetlen helyzetbe.

Eltudom kepzelni, hogy a ferjed azt mondja a nonek, hogy rossz a hazassagotok, eppen valni keszultok....bla bla bla.

Boritsd a bilit, mutatkozzal be a nonek, mondd meg hogy o a te ferjed.

Lehet hogy azt sem tudja a no, hogy te vagy.

Egesd csak le a jellemtelen ferjedet. Mert ne haragudjal de az!

A tobbiek mindent leirtak, nincs mit irnom.

Es 1 eve nem fekudtetek le egymassal? De nagyon fiatalok lehettek meg, hiszen 2 eves a gyereket is csak, 1 ev szex nelkul, hogyan birja ki a ferjed, es persze te?

2009. máj. 27. 13:54
 29/32 anonim ***** válasza:
72%
szerintem még az sem biztos,hogy a családterapeuta vállalna titeket,ugyanis szabály,hogyha egyértelmű 1000%-ban,hogy a terápia váláshoz vezet,akkor nem vállalják... és szerintem itt abban tudna neked segíteni a terapeuta és a férjednek is,hogy belássátok,hogy nagy nagy bibi van köztetek és a férjed ne csak áradozzon,hanem kilépjen a kapcsolatból,te meg erőre kapj és új életet kezdj.
2009. máj. 27. 14:03
 30/32 A kérdező kommentje:

Kedves tanácsadóim!

Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat. Én 25 vagyok a férjem 24, és beleléptünk a bűvös 7. évbe. Egy pár napig nem voltma itthon, mert továbbképzésen vettem részt, ő addig a kislánnyal volt. Mindennap beszéltünk és azt mondta, hogy elgondolkodott. Mérlegelte a dolgokat, nem akar senkit rajtam kívül meg imádja a lányát, tehát ha elhagynánk akkor abba belahalna, szó szerint mondta. Még egy esélyt kér tőlem. (Tavaly nyáron volt egy ehhez hasonló akciója, csak más volt a nő neve.) Megkért, hogy menjek vissza hozzá, aludjak mellette- állítólag hiányoztam neki esténként.

Mostmár tényleg nem tudom, hogy mit tegyek!! Még soha nem láttam ennyire őszintének, sírt meg könyörgött.

Köszi, Gabi

2009. máj. 28. 20:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!