Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Fogadjam el, vagy próbáljak...

Fogadjam el, vagy próbáljak változtatni Anyukámon? Ez az öregség jele lehet?

Figyelt kérdés

Köszönöm, ha elolvasod és megpróbálsz hasznos tanácsot adni, de légyszi ne szidjátok az Anyukámat, szerintem Ő sem tehet róla, hogy ilyen.

Most egy esetet írok le, hogy megértsétek. Anyukámnak volt egy lábon kihordott infarktusa. Amióta kiderült, panaszkodik, hogy fáj a mellkasa és szúr. Minden beszélgetéskor előkerül a téma. Egyik alkalommal, már besokalltunk és ki akartuk hívni a mentőket, de nem hagyta. Végül győzködés hatására kihívhattuk, de előtte meg akart fürdeni és áthúzni az ágyneműt.

Megállapították, hogy nem volt újabb infarktus és 2 óra múlva már mehettünk is érte, de nem volt kocsink és elment az utolsó busz is. Végül egy kölcsönkért kocsival hoztuk haza.

Azóta naponta fejünkhöz vágja, hogy azért kellett hívni a mentőt, mert nem adtunk neki vizet és kiszáradt (onnan gondolja, hogy infúziót kapott). Hiába mondjuk, hogy dehát a csap 5m-re van és ha mondja adunk, de nem mondta. A másik ilyen, hogy nem mentünk utána és meg sem látogattuk (bezzeg a tesóját hányan meglátogaták). Itt is mondjuk, hogy nem volt busz és kocsi sem, és csak 2 órát voltál távol, utána haza jöttél.

Szóval naponta fejükhöz van vágva újabb és újabb dolog.

Én arra gondoltam, hogy azért csinálja, mert nem foglalkozunk vele eleget. 1 hónapból 4 napot vagyok otthon, most Karácsonykor otthon voltam 2 hetet, de 2 szigorlatra és 6 vizsgára kellett készülni.

Szóval azért csinálhatja, mert nem beszélünk vele, és amíg veszekszik velünk, addig is Vele foglalkozunk?

Most otthon leszek 2,5 hetet, vizsgám sincs már megpróbálom lekötni a figyelmét.

2012. jan. 16. 15:28
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ez egy gyönyörű topik, szakértői válaszokkal, jó látni. Sikerült-e változást elérni a kapcsolatotokban? Bevált-e a gondolatod?
2012. júl. 14. 01:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!