Fogadjam el, vagy próbáljak változtatni Anyukámon? Ez az öregség jele lehet?
Köszönöm, ha elolvasod és megpróbálsz hasznos tanácsot adni, de légyszi ne szidjátok az Anyukámat, szerintem Ő sem tehet róla, hogy ilyen.
Most egy esetet írok le, hogy megértsétek. Anyukámnak volt egy lábon kihordott infarktusa. Amióta kiderült, panaszkodik, hogy fáj a mellkasa és szúr. Minden beszélgetéskor előkerül a téma. Egyik alkalommal, már besokalltunk és ki akartuk hívni a mentőket, de nem hagyta. Végül győzködés hatására kihívhattuk, de előtte meg akart fürdeni és áthúzni az ágyneműt.
Megállapították, hogy nem volt újabb infarktus és 2 óra múlva már mehettünk is érte, de nem volt kocsink és elment az utolsó busz is. Végül egy kölcsönkért kocsival hoztuk haza.
Azóta naponta fejünkhöz vágja, hogy azért kellett hívni a mentőt, mert nem adtunk neki vizet és kiszáradt (onnan gondolja, hogy infúziót kapott). Hiába mondjuk, hogy dehát a csap 5m-re van és ha mondja adunk, de nem mondta. A másik ilyen, hogy nem mentünk utána és meg sem látogattuk (bezzeg a tesóját hányan meglátogaták). Itt is mondjuk, hogy nem volt busz és kocsi sem, és csak 2 órát voltál távol, utána haza jöttél.
Szóval naponta fejükhöz van vágva újabb és újabb dolog.
Én arra gondoltam, hogy azért csinálja, mert nem foglalkozunk vele eleget. 1 hónapból 4 napot vagyok otthon, most Karácsonykor otthon voltam 2 hetet, de 2 szigorlatra és 6 vizsgára kellett készülni.
Szóval azért csinálhatja, mert nem beszélünk vele, és amíg veszekszik velünk, addig is Vele foglalkozunk?
Most otthon leszek 2,5 hetet, vizsgám sincs már megpróbálom lekötni a figyelmét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!