Mit tegyek? Nevelő szülőkhöz szeretnék menni!
Igazából csak 12 éves múltam el de nagyon szeretnék el költözni a csak az a gond hogy nem tudom hogy mondjam el az igazi szüleimnek. Egyáltalán azt sem tudom hogy milyen a nevelő szülőknél?! Ha valaki nevelő szülőknél lakik annak nagyon meg köszönném a válaszát. Normális válaszokat várok.
12/L
Nevelő szülőknél mindig fennáll a veszély, hogy csak a pénz miatt veszik magukhoz a gyereket.
Képes lennél idegenekkel élni?
Ahol a nevelőapuka lehet hogy betakargatna esténként?
Sziasztok! Köszönöm a válaszokat!
Az a problémám hogy nem igazán szeretem a családom és ezért szeretnék elköltözni, nem tudom hogy képes lennék e másokkal élni de ha viszont olyanokhoz kerülök akiknek betegség miatt nem lehetnek gyerekeik akkor biztosan jó szülők és nem köcsögök. De pl egy volt osztálytársam is nevelő szülőknél él de tagadja (de tudjuk hogy igaz) őt is imádják a nevelő szülei ugyanis olyan osztályba járunk ahol kell fizetni az alapítványt (havi 4000ft) és azt is fizették neki, az ilyenek tökre normális nevelő szülők!
Mégegyszer köszi a válaszokat! Továbbra is várom.
Sziasztok:)
Meg tudod fogalmazni miért nem szereted a szüleidet?
(Ezt egy lehetséges tárgyaláson is megkérdezik majd tőled)
Sziasztok!
Először is a bátyámat nagyon utálom mert állandóan üvöltözik
Anyám mindig üvöltözik mindenért ha a báttyámmal veszekedek ha egy poharat véletlenül eltörök
Többet beszél a barátnőjével mint a lányával Szánalom!!
Apu meg sokat éjszakás és akkor nappal alszik vagy nappalos és éjjel alszik ugyhogy vele nem nagyon beszélek csak ha szabadnapos !De talán apával vagyok talán ugy a legjobban
:S
A többi ügyekbe nem szeretnék belefojni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!