Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mit szólnak a...

Szerintetek mit szólnak a szülők ahhoz hogy egy 12 éves lánynak másfél évvel idősebb pasija van?

Figyelt kérdés

2012. jan. 16. 14:41
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/77 anonim ***** válasza:
51%
12 évesen max barbizzál. még h pasi! leverném a derekad az tuti
2012. aug. 31. 10:19
 52/77 anonim ***** válasza:
78%

Nem baj, ha ez puppy love, vagyok kölyökszerelem. De nem a pasid, mert az egyrészt egy túl szép szó, másrészt még gyerekek vagytok. Igen, ő is. Elmehettek együtt fagyizni vagy a moziba, de ennyi, és nem több.

Igen, ennyi idősen én még tényleg gyerek voltam. Barátkoztam fiúkkal, de, mint gyerek, és nem több. Fiatal vagy még ahhoz, hogy "pasid" legyen. Pasija a huszonéveseknek van.

2012. aug. 31. 10:48
 53/77 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem semmi baj nem lenne, ha nem a "pasija" lenne. Egy 12 éves kislány még ne nagyon menjen bele kapcsolatokba. 18 éves korára kiégett lesz.. Ha szerelme van, az természetes, ennyi idősen én is lángoltam egy pasiért. Az más dolog hogy történik e valami köztük. Mert komolyabb dolgot még nagyon de nagyon nem kéne csinálni!

23 L

2012. aug. 31. 11:02
 54/77 anonim ***** válasza:
53%
Ilyen idősen nálam is hasonló volt a helyzet :D jó az úgy ahogy van :D
2012. aug. 31. 11:48
 55/77 anonim ***** válasza:
85%
Nekem 13 évesen volt egy 17 éves pasim :D most 21 éves vagyok és azóta is ő van! :) Nekem is akkor mondogatták, hogy korai meg stb...de ha neked így jó akk ne mások véleményével foglalkozz hanem a sajátoddal :) A sex viszont még nagyon is megvár! De a csókolózással és a kézfogással meg öleléssel semmi gond nincs, szóval sok sikert!
2012. aug. 31. 13:18
 56/77 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt egy osztálytársam, Andika, 12 évesen 16 éves pasija volt, most 20 és 32 éves pasija van.. :S de mi 6.-ban sokat csesztettük ezért, jogosan.:D
2012. aug. 31. 13:55
 57/77 anonim ***** válasza:
100%
Higyjétek el, 12-13 évesen mær sokan nem a kėzfogàsnàl tartanak. 18 vagyok ės a nyàron pultoztam egy szórakozóhelyen. Odajött egy csaj, hogy whiskey kólàt kér. Rosszul jàrt velem, sejtettem, hogy nem 18, elkėrtem a szemėlyit tőle. 16-nak tippeltem, azthittem seggre esek mikor meglàttam hogy1 hónapja töltötte a 13-at. Mondtam, hogy felejtse el adolgot majd felhàborodva közölte hogy akkor majd a pasija megveszi ő màr 18. Meg is törtėnt csak közben kihívtam a rendőröket (egy baràtomvolt szolgàlatban). Bevitték alkoholvzsgàlatra, persze kimutattàk hogy fogyasztott, onnan hjnalbn a szüleinek kellett hazavinni. Egy közös ismerősünk szerint még nappal sem mehet az utcàra (a szüleinek amúgy azt kamuzta hogy egy baràtnőnél alszik aznap). Most biztos imàd engem.
2012. aug. 31. 14:00
 58/77 anonim ***** válasza:
90%

53: "Szerintem semmi baj nem lenne, ha nem a "pasija" lenne. "

Pont ezt akartam írni. Ha van "szerelme", fiú jó barátja, stb, az oké. A másfél évvel idősebb, vagyis 13,5 éves fiú az messze nem "pasi", csak egy másik kiskölyök.

2012. aug. 31. 15:22
 59/77 A kérdező kommentje:
57.es válaszoló.Nekem is van egy osztálytársam, aki diszkóba jár és 20 évesek a fiújai.Csak ott még a szülő tud is róla és HELYESELI is.Én nem terveztem, hogy diszkózni szeretnék pláne nem 13 évesen (azóta 13 lettem). Ezt msot azért írtam le, hogy ne hasonlítsatok ahhoz a lányhoz akit az 57.es válaszoló leírt.Attól, hogy van egy barátom még nem vagyok egy elcseszett diszkópatkány.
2012. szept. 5. 21:42
 60/77 anonim ***** válasza:
33%

"Attól, hogy van egy barátom még nem vagyok egy elcseszett diszkópatkány."

Ha ha barátod van, akkor add meg neki a tiszteletet, és ne "pasizd" le és ne beszélj úgy róla, mint az elcseszett diszkópatkányok, akik bárkivel összefekszenek.

2012. szept. 5. 22:13
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!