Szerintetek mit szólnak a szülők ahhoz hogy egy 12 éves lánynak másfél évvel idősebb pasija van?
Nekem is volt oviban szerelmem, Joónak hívták, kaptam tőle szalonukrot karácsonykor, és mindig ő volt a párom, amikor mentünk a valahová :)
Ennyi azt gondolom, 12 évesen is belefér, nem?
Minden attól függ, hogy pontosan mit is takar ez a "pasija" viszony és mennyire őszintén beszél róla a lányom. Nyilván az első hazugság nem okoz pozitív reakciót...
Konkrét példák:
Mozi ok, séta vagy együtt lógás ok, házibuli ok, de csak ha ismert barátnál van, levelezés ok (plusz pont, ha idegen nyelven!), sport vagy szakkör ok.
Ottalvás nem ok, disco nem ok kivéve ha suliban, késés, ismeretlen hely, nem "szót fogadás" sem ok.
12/2+7=13
13 éves a tökéletes korú pasi hozzád.
Ne haragudj, hogy ezt írom, de hacsak nem "kocka" a srác, akkor 14-15 évesen a srácoknak már nem a kézen fogva sétálgatás jár a fejükben. pláne, ha a lány jó alakú.
Én aggódnék, és biztosan nem nézném jó szemmel. Ilyen korban nagyon sokat jelent az a másfél év :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!