Szerintetek mit szólnak a szülők ahhoz hogy egy 12 éves lánynak másfél évvel idősebb pasija van?
Figyelt kérdés
2012. jan. 16. 14:41
11/77 A kérdező kommentje:
Köszi a választ nektek is. :)
2012. jan. 16. 15:05
12/77 anonim válasza:
Aranyos. A gyerekeknek is jár a szerelem (: De ne hívd a pasidnak... annyira... közönséges.
13/77 Robi.88. válasza:
nekem 6 éves koromban volt egy 3 éves bnőm, de a teste olyan volt mint egy 6 évesé.....
14/77 anonim válasza:
Vagy megmosolyogják, vagy aggódni kezdenek érted és vesznek Neked egy védekezésről szóló könyvet. (Tapasztalat)
15/77 A kérdező kommentje:
Utolsó.. tapasztalat?:O Történt veled ilyen?
2012. jan. 16. 15:19
16/77 anonim válasza:
Elszörnyednék, merta következő kérdeés vagy arról szólna, hogy a pasinak csak arra kellett, vagy, hogy 10 akár hány évesen terhes maradt.
17/77 Robi.88. válasza:
jajj sokan nagyon álszentek vagytok, ne mondjatok mar h nektek ilyen korotokban nem volt vmi kapcsolatszerutok a masik nem képviselojevel!? dehogynem :) most meg mindenki h jajj mi lesz stb:D
18/77 anonim válasza:
Én nem tartom jónak. Mindenki szerelmes ennyi idősen, de szerintem nem jó, ha tényleg "összejönnek". Korai.
19/77 anonim válasza:
"Szerintem olyan aranyos,amikor fogják egymás kezét és "becézgetik"egymást..."
Na persze! Én 13 évesen az osztálytársamal jártam, ment is a petting rendesen! Manapság amikor a fiam 11 éves osztálytársnői már menstruálnak, egy 12 és egy 13,5 éves már nem áll meg a pettingnél!
Méghogy fogják egymás kezét...
:)
20/77 Robi.88. válasza:
fogjak is egymas kezet meg mast is:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!