Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Férjem elhidegült...

Mit tegyek? Férjem elhidegült tőlem. Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Férjemmel eléggé eltávolodtunk egymástól. Ezáltal sokat veszekedtünk. Lett valakije, de azt mondja engem is szeret, de vonzódik a másikhoz. Vergődik köztünk. Ha nem beszélek a témáról minden a régi, de ha felhozom akkor ideges lesz. Én nagyon szeretem és nem szeretném elveszíteni. Képes vagyok neki megbocsájtani ezt a kisiklását. Hogy meddig jutott a kapcsolatuk nem tudom, de nem is akarom. Hogyan tudnám visszaszerezni és újra felmelegíteni a kapcsolatunkat? Mit tegyek?
2012. jan. 16. 08:46
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem itt te egyedül már kevés vagy. Egy felnőtt férfinek nagyjából illik tisztában lennie az érzéseivel és ha már bevallottan van valakije, akkor nem feszengeni a felesége előtt, ha megpróbálja megérteni és magyarázatot vár.

Ha úgy döntöttél, hogy továbbra is vállalod a házasságotokat, akkor előbb-utóbb úgyis meg kell beszélni a "kisiklást", mert a vége az lesz, hogy még jobban eltávolodtok egymástól és ugye most pont ennek az ellenkezőjét szeretnéd.

Mondd meg neki, hogy te megbocsájtasz, és szeretnéd megérteni a miérteket, de ehhez az is kell, hogy feleljen a kérdéseidre és beszéljen nyíltan az érzéseiről, te is ezt fogod tenni. Amiben "megállapodtok", ahhoz kimondott szavak nélkül is tartanotok kell magatokat.

Kommunikáció és őszinteség nélkül, homokba dugott fejjel, nem lehet sem fenntartani sem megmenteni egy kapcsolatot.

2012. jan. 16. 08:53
 2/10 anonim ***** válasza:
te csak siman hagyod hogy legyen valakije melletted? hogy birsz igy elni? valasztas ele kell allitani vagy te vagy pedig a szereto. nincs kozeput. az meg hogy mindkettotoket szeret nagyon rossz duma. ha nem zarja le azt a kapcsolatot nincs mit megmenteni. ha tenyleg befejezi es megbanja akkor esetleg van mirol beszelni.
2012. jan. 16. 09:02
 3/10 anonim ***** válasza:
De igenis tudd meg,hogy mennyire komolyak a szándékai a másik nővel.Bocs,hogy ezt írom,de sztem a szex miatt lett az a másik.Állítsd konkrét választás elé!Adj neki határidőt és ne ijedj meg,ha pár napra eltűnik.Még nem mérte fel a helyzetét komolyabban,idő kell neki,hogy döntsön.Persze most nem tudja eldönteni,hogy csak ragaszkodik e vagy szeret is.Nemes dolog,hogy hajlandó vagy megbocsátani,becsüllek ezért.Kitartás,előbb-utóbb kiforr a dolog,sajnos ez egy ilyen helyzet.Gyerekek vannak?
2012. jan. 16. 09:04
 4/10 anonim ***** válasza:

Ha valakit szeret az ember nem hozza olyan megalázó helyzetbe, hogy megcsalja vagy, hogy szeretőt csináljon belőle. Ez a kettőt szeretek nagyon rossz duma, az ilyen csak saját magát szereti.

Közöld vele, hogy válasszon (márha megtudsz bocsájtani neki) vagy fejezd be. Csak saját magadat teszed tönkre, ha így hagyod a helyzetet.

2012. jan. 16. 09:08
 5/10 anonim ***** válasza:
szerintem te is kerülöd a forró kását azzal, hogy nem akarod tudni a részleteket. Igenis nagyon fontosak! Más egy meggondolatlan csók és más egy szex a "szeretlek"-kel kimondva! És ne te érezd magad kellemetlenül, hogy nem akar róla beszélni, és ideges lesz amikor felhozod, inkább a férjednek kellene térden kúszva a bocsánatodért esedezni és szembenézni a hibáival! Ha ezeket is tenné, én még akkor is 20x meggondolnám hogy megbocsátok-e neki! Én nem értelek téged, hogy a férjed bármit is tesz, akárhogy csal, te megbocsátasz neki? Azért neked is legyen tartásod, Nő vagy! persze szép és jó, hogy meg akarod menteni a házasságod, de azért gondolod a távolabbi jövőre is: tudnál vele ugyanúgy élni?
2012. jan. 16. 09:33
 6/10 anonim ***** válasza:
Érzelmek nélkül is együtt lehet élni valakivel, csak negatív érzelmekkel nem. Ha nem utáltad meg a férjedet, azért, amit tett, még helyrehozható. Ha gyerekeitek vannak együtt maradhattok akár kötelességtudatból is. Ha nincsenek olyan elvárásaid iránta, hogy újra beléd szeressen, nos, akkor is még menthető a házasságotok. De, ha azt érzed, hogy már csak fizikailag van jelen, akkor jobb, ha hagyod elmenni. Jobb békében elválni, mint megutálni egymást. Méltóbb. Nézd, én ezt a poklot megjártam, azért tudok beszélni róla.Kiskamaszok voltak a gyerekeink, anyósom akkor kezdett betegeskedni(az én szüleim akkor már rég nem éltek)nem hagyhattam szétesni a családot, azt is tudtam, hogy nincs nő a világon aki az anyósom rigolyáit elviselné(saját lányát is beleértve)no, meg ott volt a férjem előző házasságából született két gyerek is, akikkel szintén törődni kellett(a nagyobbik velünk élt). No, akkor igen csak észnél kellett lennem. És félretennem a megbántottságomat, a jogos haragomat és az én személyes igényemet már, ami a boldogságot illeti. Összetoldoztam, foltoztam valahogy, de sosem lett a régi. Megvagyunk, de azt csak én tudom, hogy milyen árat fizettem, hogy ez a család egybe maradjon.
2012. jan. 16. 10:24
 7/10 A kérdező kommentje:
Igazából azt nem mondta ki, hogy szereti csak azt, hogy nagyon egy hullámhosszon vannak és "nagyon rokonlelkek". Ő azt mondja, hogy nem volt köztük semmi, és ha kérdezem a lány mit érez nem mond semmit. A másik, hogy a lánynak nem rég lett vége a kapcsolatának, de ugy tudom ( a volt pasi mondta) hogy még mindig kerese meg, hogy kezdjék újra. Csak a pasi nem akarja és közbe lett már neki más.És, hogy azóta a lány érzései hogy változtak azt nem tudom. Egyébként nagyon jóba voltunk és tényleg én és a férjem próbáltunk nekik segíteni a kapcsolatukban amikor mélyponton volt. D nem gondoltam, hogy ez lesz a vége. Amikor lányt kérdeztem erről a dologról ugy gondolom sokmindent elmondott őszintén, de nem merek most rákérdezni. Gyerekünk nincsen. Akármi is lesz ennek a vége jobb, hogy így alakult. (volt egy vetélésem) Én tényleg nagyon szeretem és ne vessetek meg ezért, hogy megbocsájtanék neki. Nekem ő az életem és mindent megtennék érte. Ő a családom a minden.
2012. jan. 16. 10:38
 8/10 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki, hajlandó vagy megbocsátani, ha azonnal befejezi a másik nővel a kapcsolatát, amennyiben nem, akkor holnap pakoljon és menjen. Most még van esély, hogy melletted dönt, de pár hónap múlva, amikor a feszültség miatt tényleg padlón lesz a kapcsolat,a másik meg megerősödik,már egyértelműen nem. Ne magad hibáztasd, ha vmi nincs rendeben egy házasságban, az helyre kell hozni, nem félremenni. Hol is van a jóban-rosszban?! Lehet jobban jársz, ha elmegy, sok kínlódástól kíméled meg magad.(már ha nem kerülsz ezáltal lehetetlen helyzetbe...)
2012. jan. 16. 10:44
 9/10 anonim ***** válasza:
Én megértelek, mert tudom, hogy az érzelmek nem a józan ész parancsára működnek, de jobb is így. Te vagy az adott helyzetben, te éled át ezeket a dolgokat és ezek a tapasztalatok majd a te javadat szolgálják. Bárhogy is alakul köztetek a kapcsolat.
2012. jan. 16. 10:48
 10/10 anonim ***** válasza:
Úristen! Én így nem tudnék senkivel sem együtt lenni. Nem érzed azt, hogy valójában cseppet sem szeret, picit sem tisztel csak kihasznál?
2012. jan. 16. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!