Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy próbálhatott a halott...

Hogy próbálhatott a halott nagymamája emlékével visszakapni az exem engem? Rendesen hányingerkeltő.

Figyelt kérdés

Sok év után szakitottam az exemmel,mert már nem voltak közös céljaink,nem érdekelte csak saját maga,sosem csináltunk semmit,menthetetlen volt a kapcsolat.

A nagymamáját imádtam,jobban mint a rendes családtagjai,többe látogattam mint a saját gyereke,főleg miután már alig tudta ellátni magát.

Szegény belehalt a műtétbe ami a szakitásunk után volt 2 héttel. Temetésére nem mehettem el,mert botrány lett volna,küldtem névtelenül koszorút,megviselt nagyon,gyakorltilag ő szeretett legjobban abból a családból.

Exem próbált békiteni többször,de nem mentem bele,találtam új párt,aki végre mindenben illik hozzám.

Bár tőle függetlenül se fogadtam volna vissza az exet.

Egyik reggel mentem dolgozni,megállt mellettem kocsival,hallgassam végig,és előszedte a halott nagyija gyűrűjét...

rendesen felfordult a gyomrom,hogy ennyire nem tiszteli az emlékét,otthagytam.

Vélemény?

25 körüliek vagyunk

2012. jan. 15. 20:16
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Egy rossz kapcsolatot nem egy gyűrű hoz helyre.Rengeteg ideig könyörögtem hogy hozzuk helyre a kapcsolatunk,nem érdekelte.Meguntam.Kitettem.

Azóta megtaláltam azt aki igazán hozzám való,eszem ágában nincs visszakozni ahhoz akivel a végén már csak szenvedés,nyűg volt a kapcsolat.

Ő sem szeret,csak a kényelmet,biztonságot látja bennem,ő csak magát szereti.Erre nincs szükségem.

2012. febr. 5. 19:35
 12/12 anonim ***** válasza:
Nem szemétség, csak hülyeség, mint tönkrement házasságba gyereket vállalni.
2012. febr. 5. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!