Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek gáz ha egy férfi sír?

Szerintetek gáz ha egy férfi sír?

Figyelt kérdés
2012. jan. 14. 22:25
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Még valamelyik egyetemi tanár mesélte (ma már írtam egy ilyen történetet ide...:))

,hogy azzal, hogy elesik egy kisfiú, elkezd sírni és az anyukája azt mondja neki "jaj, ugyan már, hát már nagyfiú vagy! A nagyfiúk nem sírnak!" belenevelik, hogy az érzéseiket ne mutassák ki, mert gyengének tűnnek. Ez közre játszik a stresszes életmódba (magába folytja a dühét, fájdalmat, emiatt stresszes lesz) és ebből kifolyólag a korai halálozáshoz és a betegségekre való fogékonysághoz.

Szóval egyáltalán nem gáz ha egy férfi sír, sőt örülnék, ha néha az Apukám is sírna, mert sokszor nagyon feszült és kiengedné a gőzt egy sírással, de a tartás, amit a férfiakba neveltek, ezt nem engedi.

Ne haragudjatok, ha értelmetlen mondatokat írtam, már nincs erőm átfogalmazni. :)

2012. jan. 14. 22:56
 12/23 anonim ***** válasza:

"Hanem ha valami rossz történik vele, esetleg nagyobb baleset (amiben megsérül) stb."

Hát ha nagyon megsérült, akkor azt mondják, hogy jobb az idegrendszernek, ha nem sír, hanem ordibál... Egyébként tényleg :D

Az gáz, ha egy férfi hisztizik, vagy azért sír, mert bántották. Ha meghalt egy közeli ismerőse/családtagja, összetörte a szívét egy nő, rájön, hogy elcseszte az életét... Akkor szerintem nem gáz, de szerencsésebb, ha egy olyan előtt sír, aki nagyon közel áll hozzá, mert ha egy tömeg előtt elkezd bőgni, az szerintem ciki.. :D

2012. jan. 14. 23:09
 13/23 anonim ***** válasza:
94%

Szia!

Szerintem nem gáz, mindenkinek vannak érzései és nem baj, ha kimutatja.

Persze, a hiszti az gáz, de az mindenkinél! Amíg valaki okkal sír, szerintem nem gáz.

Ez amúgy olyan érdekes nálam, mert ha mást látok sírni, akár férfit, akár nőt, nem tartom gáznak, viszont a magam részéről borzasztóan szégyellem! Nem bírom, hogyha látnak közben:D Igyekszem legyűrni a kínt, legalább amíg egyedül nem hagynak.

Én az utóbbi időben sokat sírok (gyász miatt), de igyekszem csendes magányomban tenni.

2012. jan. 14. 23:49
 14/23 anonim ***** válasza:
92%

Akkor gáz, mint nálam, amikor a feleségem porig alázott, én barom neki sírtam el bánatom a helyett, hogy másnak tettem volna. Szóval nem mindegy kinek sírja el magát valaki, de ha egy férfi, akkor annak nagy oka van.

Ha családon belüli gondot nem tud meg oldani és pont annak sír aki okozza ezt, a férfi összeomlás szélén áll. Tudom, nekem így volt.

2012. jan. 14. 23:58
 15/23 anonim ***** válasza:
94%
Az én barátom egy nagyon erős és megtörhetetlen embernek mutatja magát előttem is, és mások előtt is. Persze vannak érzelmei, kimutatja, hogy szeret, de csak mértékkel, "hisz mégiscsak ő a férfi, nehogy nyálas dolgokat műveljen már...". Viszont tavaly meghalt a nagymamája. A temetés után egyből hozzám jött, bevonult a szobámba, megvárta még mellé ülök, és könnyes szemmel rámnézett, annyit mondott, hogy "nagyon nagyon rossz volt...", és elsírta magát. És csak zokogott és zokogott a vállamon. Úgy éreztem akkor nyílt ki előttem igazán, hisz ezt az oldalát is képes volt megmutatni. Egyáltalán nem tartottam gáznak, sőt! Szerintem néha mindenkinek szüksége van rá. A nőknek persze gyakrabban, de a férfiakat is érhetik olyan megrázkódtatások, amikor a sírással lehet legjobban levezetni az ebből adódó feszültségeket (ahogy írták már, pl. családtag elvesztése, csalódás egy nagy szerlemben, huzamosabb anyagi vagy munkahelyi problémák, súlyos baleset, de rengeteg más oka is lehet). Merjetek sírni fiúk/férfiak, higyjétek el, nem fog titeket senki szánalmasnak tartani emiatt.
2012. jan. 15. 00:03
 16/23 anonim ***** válasza:
94%
Most már tudom, miért sírtok. Csak én sohasem tudok sírni.
2012. jan. 15. 01:39
 17/23 anonim ***** válasza:
Nem, egyáltalán nem gáz. Bár apát nagyon furcsa lenne látni, róla van egy kialakult képem, amit mutatott. Eddig az összes barátomat láttam sírni, egyáltalán nem volt kiábrándító, mert nyomós okuk volt (gyerekkori traumák, szakítás, vagy 'csak' engem nagyon megbántottak.)
2012. jan. 15. 10:59
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj kérdező, de nagyon gyerekes azt gondolni (nem kioktatni akarlak!félre ne értsd) hogy egy fiú/férfi csak akkor sír vagy sírhat ha nagyon nyomós oka van rá.

Miért ne sírhatna? Egyáltalán nem gáz.

A fiúknak/férfiaknak is vannak érzelmeik, akkor van baj ha nincsenek. Nekem is vannak barátaim akiket már láttam sírni.

Én attól megyek a falnak, ha valaki azt mondja hogy "ha egy fiú sír az biztos meleg". Na az ilyenektől nyílik a bicska a zsebemben, mert itt mutatkozik ki a tudatlanság teteje.(persze ez NEM a kérdezőre vonatkozik, de láttam már ilyen "teremtményt" aki ilyeneket mondogatott...)

Szóval, nem gáz.:)

2012. jan. 15. 11:07
 19/23 anonim ***** válasza:
nem! általában nem jókedvükben és nem naponta sírnak, de ha örömkönny, az sem gáz. Nekik is vannak érzéseik!
2012. jan. 15. 11:21
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz, sőt!
2012. jan. 15. 13:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!