Van olyan férfi, aki nem a múltban él?
Ugyanez vagyok, férfiben :-)
Éltem úgy tizenévig, hogy mindig inkább az volt a szempont, amit a másik fél akart. Mindig inkább én követtem az ő elhatározásait, igényeit.
Aztán az tönkrement, most a saját lakásomban élek, és eszem ágában sincsen többé más kedvéért elmenni, változni. Egyszerűen merev lettem. De nem is bánom, nem leszek mégegyszer más kutyája. Tudom, hogy így szinte esélyem sincs normális kapcsolatra. De ez van...
Nem lehet, hogy Te is ilyen csalódott, túl merev emberekkel kerültél össze? Vagy esetleg Te vagy úgy, mint én?
36f
Nem tudom, ez mennyiben jelenti, hogy a múltban élnek. Azt hittem arra célzol, hogy az előző kapcsolatának a folytatásának tekint, vagy pótlékának.
Az én párom spec nem várt el semmi változást, hiszen azért szeret, meg olyannak, amilyennek megismert. Konkrétan a falra mászna, ha feladnám a munkám, ambícióim és háziasszonnyá avanzsálnék.
Lehet hogy kevésbé hasznos a válaszom,de van ilyen is -olyan is!
Eddig ilyen tipusú pasikat fogtál kis,tehát keresgélj tovább hogy megtaláld a megfelelő alanyt!
A múltban élést úgy értettem, hogy szó szerint veszik a "férjhez menést". Tehát ha férjhez mész, akkor onnantól az van amit ő mond, és azt csinálod, amit ő akar, és odaköltözöl hozzá.
Nem érzem magamat merevnek. Inkább az lehet, hogy elképzeltek egy ideális nőt, aztán aki nem olyan, annak kutya kötelessége olyanná válni, ha akar tőlük valamit. Aki erre nem hajlandó, az meg mehet a süllyesztőbe.
11.54
A keresgélést nincs szándékomban feladni, csak kicsit kevesebb a lelkesedésem ilyen tapasztalatok után.
11:50!
Annak mi értelme lenne, ha tel.számot cserélnénk?
Szerintem a kérdezőnek pont az ilyen hapsikat kellene elkerülnie, mint én :-)
üdv.: első válaszoló
Bocs, de nem ismerkedni jöttem.
Csak kíváncsi vagyok miért nem lehet ezen a középkori nézeten már túllépni, és egyenrangú félként tekinteni a másikra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!