Van barátom még csak járunk és ő 18 én 16, össze lehetne már költöznünk?
"Ezt az oldalt csak irígyek meg parasztok olvassák? Intelligens emberek nem? A pontozásokon kb ez látszik"
Te is kb. annyi idős vagy, mint a kérdező és ez a gond? Mire legyünk irigyek? Olyan irigyelni való, ha valakit anyuci tart el, de mégis nagylánykodni akar, mégpedig úgy, hogy a "barátját" is a szülők tartsák el?
Nem lehet, hogy talán reálisak a válaszadók? Mert én pl. együtt élek a párommal, külön a szülőktől, és talán jobban tudom, mi az, mint amilyennek egy 16 éves elképzeli.
A válaszíró 77%-ban
31 vagyok ha ennyire érdekel..
Sablonos vagy, de nagyon.
Szerintem, ha megtehetik, akkor személyiségfejlődés szempontjából, és felelősségtudat fejlődése szempontjából nagy lépés lehet számukra az összeköltözés ennyi idősen!
Talán így néhány év múlva nem lesznek akkora birkák, mint a mai fiatalok többsége.
31 évesen akkor ennél több lehetne már a realitásérzéked.
16 éves, még gyerek. A családjával a helye, nem egy pasival. Még nem, mert még nem beszélhetünk olyan komoly kapcsolatról, mármint felnőtt szinten nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!