Meg amúgy is, a legtöbb 16 éves srác arról álmodik ,ohgy legyen egy dögös barátnője... a tetejében ez a nő még az is tudja mitől döglik a légy...
Ne legyünk már prűdek!
2012. jan. 13. 16:13
12/24 anonim válasza:
Nem ítélném el, de én pl. 20 éves vagyok az öcsém pedig 16. A felfogásunk ég és föld. Ő még nagyon gyerekes, most kezd ismerkedni a lányokkal, nekem már van egy kis tapasztalatom a kapcsolatok terén.
Más-más dolgokra törekszünk a korunkból kifolyólag, én pl. már idén szeretnék elköltözni itthonról és önállósodni, ő pedig még az anyuci pici kedvence, akinek a szobáját is kitakarítják.
Szerintem nem szerencsés egy ilyen kapcsolat.
2012. jan. 13. 16:18
13/24 anonim válasza:
Mivel a 16 éves még fiatalkorú, a fiúkra is érvényes, hiába akarja ő is, Te leszel a hibás, ha lebuktok.
2012. jan. 13. 16:27
14/24 anonim válasza:
14 évesen már lánnyal is lehet közösülni a szóban forgó fiatalkorú beleegyezésével és a srác már szerény matematikai tudásom szerint is 2 évvel idősebb.
2012. jan. 13. 16:29
15/24 anonim válasza:
Egészségetekre... szerinted kit érdekel? Ha nektek jó, legyen hát.
2012. jan. 13. 16:53
16/24 anonim válasza:
Ha külsőre nem látszik rajtatok, szerintem nyugodtan. Nem kell mindenkinek az orrára kötni, hogy hány évesek vagytok. Majd meglátjátok, hogy működik-e, láttam már hasonló kapcsolatokat, sőt magam is voltam benne.
2012. jan. 13. 17:49
17/24 anonim válasza:
A legjobb barátnőm 20 éves. A barátja 16. Másfél évig voltak együtt aztán szakítottak. De sok volt a probléma...nagyon sok helyzetben előjött h a fiú még csak egy "kisfiú" a lány meg már felnőtt nő. Azóta nagyon rosszban vannak. Sajnálom, mert állandóan 3-asban lógtunk. Jó srác volt, csak hát egy 20 éveshez fiatal. Pedig érett gondolkozású volt. Persze nem biztos h veletek is ez lesz.
2012. jan. 13. 17:50
18/24 anonim válasza:
Egy kollégám mesélte, ő 15 évesen jött össze egy 21 éves lánnyal, ő volt neki az első szerelem és 3 évig tartott.
De amúgy szerintem ebben a korban még furcsa, főleg ha a srác még nagyon kisfiús külsejű...
2012. jan. 13. 18:23
19/24 anonim válasza:
Kicsit vicces,de nézd meg ezt a filmet! ***** :)
* Automatikusan eltávolított tartalom.
2012. jan. 13. 19:19
20/24 anonim válasza:
Miért röhej sokak szerint, ha a fiú a fiatalabb???
Gondolom, ha a lány lenne 16 és a fiú 20, akkor mindenki áldását adná...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!