Rajtam kívül érez még így valaki?
Én is így vagyok ezzel, érettségi után örültem, hogy végre vége és jön a nagybetűs ÉLET és milyen király lesz, hát nem, nagyon szívesen lennék még gimis, pedig akkoriban utáltam is néha. :D
22L
A felnőtt lét unalmas.
Nem tudom, te milyen felnőtt életet élsz, de az enyém nagyon nem unalmas.
Én 24 vagyok, már rég befejeztem a sulit és pont így érzem magam ahogy Te. Én is legszívesebben visszamennék gimibe. Milyen jó is volt, hogy nem volt nagyobb gondunk annál, hogy milyen doga lesz a következő héten vagy, hogy ki kivel jár!
Nem érzem magam felnőttnek, sőt...józan ésszel felfogom, hogy dolgoznom kell, haladni előre, karrier, család, minden, csak valahogy nem érzem, hogy ezt akarom, nem tudom mit szeretnék csinálni, mi tenne boldoggá.
Szóval jaja, én is így érzek. A gimiben még nem voltak ilyen felelősségteljes kérdések, gyerekek voltunk és jó volt. Nem is értem a mai tinik miért erőltetik ennyire a párkapcsolatokat, az önállósodást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!