Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ennyire szeretem vagy csak...

Ennyire szeretem vagy csak gyenge vagyok? Vagy más is így reagálna?

Figyelt kérdés
Kaptam egy külföldi munkát ami 3.5 hónapra szól,de egyszerűen nem tudom itt hagyni a páromat..tudom ez az idő nem olyan sok...de már ha csak bele gondolok hogy nélküle 3 hónap akkor elmegy a kedvem az egésztől...ráadásul beszélni sem tudunk majd nagyon..maximum heti 1-szer..már nem tudom mit csináljak de a gondolattól is rosszul vagyok hogy alig fogunk még beszélni is...nem tudom mit csináljak..
2012. jan. 12. 10:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%

Én sem mennék a párom nélkül.

11 hónapja vagyunk együtt, a leghosszabb idő, amit különtöltöttünk 5 nap volt, de akkor is telefonáltunk, msn-eztünk, skype-oltunk.

3 hónapot külön nem bírnék ki, csak akkor mennék, ha ő is kijönne velem.

2012. jan. 12. 10:34
 12/18 A kérdező kommentje:
hát igen a mobil netre én is gondoltam,de sajnos ahol leszek ott nem biztos hogy lesz tér erő.ugyanis ez egy falú mellett lesz egy kisebb hegy és sípálya aljába egy étterem...és eléggé kiesik a falutól,szóval lehet hogy nem lesz netem...nem tudom...
2012. jan. 12. 10:37
 13/18 anonim ***** válasza:
Nekem a francia alpokban 2300 m magasan is volt netem
2012. jan. 12. 10:40
 14/18 A kérdező kommentje:

ma 10:40

hát akkor biztos lesz...ez nincs olyan magasan..

2012. jan. 12. 10:41
 15/18 A kérdező kommentje:
esetleg van olyan oldal ahol meg lehet nézni a lefedettséget?nem tudtok ilyen oldalt?
2012. jan. 12. 10:41
 16/18 anonim ***** válasza:
mi 2 hónap után kényszerültünk távkapcsolatra. Én is féltem, h mi lesz, de immáron 9 hónapja bírjuk. És nemsokára javulni fog a helyzet. Ha szeretitek egymást akkor előnyötökre tudjátok fordítani ezt a pár hónapot. Ha gondolod szívesen beszélgetek privátban, h nálunk mi h megy
2012. jan. 12. 11:04
 17/18 anonim ***** válasza:
Gyenge vagy. Ennyit lazán ki kell bírni egy kapcsolatnak.
2012. jan. 12. 11:24
 18/18 anonim ***** válasza:

Hova mész?

Én Ausztriában a t mobile-tól vettem egy routert, havi 15 euróért, és akármikor, akárhol van wifim, csak áram kell hozzá.

Én már kétszer is külön töltöttem 3 hónapot a barátomtól. Nehéz, főleg, hogy külföldön leszel, barátok, család nélkül, de ha lefoglal a munka, akkor kibírható.

Nem hiába mondják, hogy a távolság olyan mint a szél; a kis tüzeket kioltja, a nagy tüzeket pedig fellobantja.

Életem legszebb napjai voltak, amikor újra találkoztunk, megölelhettem.

Komolyan mondom vállald el a munkát, nem jó ha korlátoz a szerelem, a kapcsolatod ilyen dolgokban. Mert ez az időszak hasznodra válhatna.

2012. jan. 12. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!