Arabként jehova?
Figyelt kérdés
Ha valakinek az édesapja arab attól még lehet jehova?
Mit kell tudni erről a vallásról?
2012. jan. 11. 18:58
11/16 anonim válasza:
lehetsz ugyanúgy zsidó, vagy akár katolikus,A zsidó nemigen állna össze agy arabbal.Az egyik nép a másik a vallás.Nem-e?
12/16 anonim válasza:
Jehova tanúi a világ minden részén élnek, az összes rasszban megtalálhatók, és minden nemzetiségben is. És Jehova tanúi nem Jehova tanúival is házasodhatnak, de szinte az összes esettben csak tanúval kötik össze az életüket.
13/16 anonim válasza:
Ha valakinek az édesapja arab, akkor nagy valószínűséggel muszlim is. Bár nem törvényszerű. Annak gyermeke, pedig édesapja vallását kapja örökségül.
Ha valaki arab( akár félvér) és felvesz egy vallást pl.: jehova tanúja lesz. Nyugodtan megteheti. A jehovák való igaz mindenhol megtalálhatóak, bár nem azonos mértékben, arányban.
bővebben a vallásról itt olvashatsz (magyar és arab nyelven is, plusz sok más nyelv): www.watchtower.org
Remélem segítettem ;)
14/16 anonim válasza:
én jehova tanúja vagyok...és élvezem.
15/16 anonim válasza:
Itt ahol élek, Bátonyterenyén alakítottunk egy Jehova tanúi klubbot a helyi romákkal együtt. Úgy érzem, mindenki maga dönti el, hogy éppen milyen vallást szeretne. Nekem bejönnek Jehova nézetek...több osztálytársam is Jehova. Ha felmerülne valami kérdés, akkor írjatok szívesen válaszolok.
16/16 anonim válasza:
Az arabok nagyon értenek a beépűléshez.Ha érted mire célzok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!