Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nyilvánvalóan nem illünk...

Nyilvánvalóan nem illünk össze. A nagyon boldog és nagy rossz periódusok váltakoznak a kapcsolatunkban. Van értelme?!

Figyelt kérdés

Teljesen eltérőek a nézeteink, más az életfelfogásunk, az életcéljaink. Ételmi téren sem vagyunk egy szinte. Én sokat beszélek, minden érdekel. Ő alig beszél és csak a jelentéktelen dolgok érdeklik. Én tervező típus vagyok ő spontán. Én veszekedős ő konfliktuskerülő. Én akaratos makacs...ő még nálam is makacsabb.

Én lelkizős ő még hírből sem ismeri a romantikát. Ő kemény Én érzékeny. Én maximálisan megbízható ő megbízhatatlan. Engem csak a lényegi dolgok érdekelnek ő felszines. Én lusta ő szorgalmas. Fél a kötöttségektől, nekem szükségem van támaszra....és még estig sorolhatnám.

Már lassan 1 éve "szenvedünk" csiszolódunk egymáshoz. Az biztos, hogy nem megy könnyen. Néha ugy érzem semmi értelme, csak leszívjuk egymás energiáit és mindkettőnknek jobb lenne külön. Már szakításunk is volt párszor, de mégsem bírjuk egymás nélkül.

Miért? Miért vagyunk mi együtt?

Mindketten mazochisták vagyunk?! És csak az időnket pocsékoljuk?

2012. jan. 10. 16:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szinte ugyanez a helyzet áll fenn az én kapcsolatomban is..
2012. jan. 12. 02:29
 12/13 anonim ***** válasza:

Nálunk is nagyjából ez van.

Viszont én úgy kezdtem volna a mondatot, hogy "szeretjük egymást, pedig nem illünk össze". Így azért már másképp hangzik.

Nálam is elég sokszor előtérbe helyeződnek a negatív tulajdonságai és amikor már szakításon töröm a fejem, általában beugrik az is, hogy mennyi jó tulajdonsága van és hogy a pasik nagy része egy megbízhatatlan szemétláda, szóval azért van miért szeretnem őt :)

De hozzáteszem, ha nem szeretném, akkor már rég elhagytam volna, tehát ez nem kapcsolatfüggőség, hanem a hullámvölgyek megélése.

2012. jan. 13. 14:15
 13/13 anonim ***** válasza:

Nálunk is tök más az értékrend, teljesen más családi közegből jöttünk. Neki az az elsődleges életcélja h minél több pénzt keressen,h fenntartsa azt az életszínvonalat amit otthon megszokott. Én szegényebb családból való vagyok, 3an vagyunk testvérek, nekem a család sokkal fontosabb, mint az anyagiak. Persze legyen meg mindenünk majd, de sztem akkor is boldogok lehetünk, ha nem lóg a plazma tv a falon :)Néha nagyon nehéz, főleg h én vagyok a makacsabb, de tényleg kompromisszumokat kell kötni, máshogy nem megy. Amikor összeköltöztünk az elején sok vita volt, de már összeszoktunk.

Nálatok viszont túl sok az ellentét. Nem lehet h csak a megszokásból kezditek mindig újra? Szakítás után természetes h hiányzik a másik, és minden rossz tulajadonságát elfelejted, de nem kéne erőltetni ami ennyire nem megy :( Sztem ez kapcsolatfüggőség..

2012. márc. 4. 09:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!