Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez az én társaságom. Miért...

Ez az én társaságom. Miért nem lehet elfogadni?

Figyelt kérdés

Soha nem voltak olyan barátaim akiknek bármit elmondhattam és meg is értettek. Elkezdtem keresni olyan embereket akik egy kicsit is hasonlítanak rám és ezek a skinheadek, gárdisták. A családom (apa elfogadja) és a tanárok nem szeretik, hogy ilyen emberekkel barátkozom. Ők megvédenek, szeretnek, meghallgatnak, tanácsokat adnak és foglalkoznak velem. Egyáltalán nem arra megy ki az egész, hogy lefeküdjön velem bármelyik is (amúgy se vagyok olyan mint a legtöbb tizenéves). Én őket szeretem és velük érzem jól magam. Nem értem, hogy miért is baj ez, mégcsak nem is balhésak. Miért nem bírják felfogni, hogy én közéjük tartozom?

14/L

2012. jan. 9. 21:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
68%
Ezt mond el nekik így ahogy ide leírtad. Közöttünk is vannak kisebbek de mindig vigyázunk rájuk. Ha együtt vagyunk kint akkor is mindig szem előtt vannak, ha esetleg történne valami akkor mi nagyobbak vállaljuk a következményeket.
2012. jan. 9. 21:47
 12/16 anonim válasza:
63%
Igen, Nálunk Skinheadeknél nagyon fontos az összetartás és ezt sokan nem értik meg. A skinheadok sokkal jobb emberek a szürke átlagtól és aki elitéli őket, az vagy nem tudja mi az, hogy skinhead, vagy irígy. Barátot bajban nem hagynak, inkább Ők is meghalnak. Nyugodtan barátkozz Velük és ne félj, számíthatsz rájuk. Bár manapság már sok fiatalban átfogalmazódott az, hogy skinhead, de ez nem mindenkinél van így ... :) Kitartás!
2012. jan. 10. 23:23
 13/16 anonim válasza:

az utolsó kettőt nagyon jó volt olvasni :)

tulajdonképpen nekem is valami ilyesmi problémám van,kedves kérdező.17éves leszek.én sem tartom magam ugyanolyannak mint a kortársaim.Nekem sem az a cikk,hogy minden héten mással feküdjek le,nincs rajtam egy kiló smink.Nem öltözöm divatosan,nekem nem ez a mérvadó.

Imádom a társaságom.Eddig sem volt különösebb bajom az élettel,de nem éreztem igazán jól magam.Állandóan a suli,suli,itthon is csak a problémák.Pasi meg sehol..aztán a hétvégi kocsmázás következménye új barátokat hozott.Tényleg,BARÁTOKAT. Én elég barátkozós lány vagyok,de mindig csak kihasználtak.Akik rám akármikor számíthattak,én rájuk nem.Eddig. Imádok velük lenni,amikor pénteken este várnak rám,a sok hülyülés együtt .. (L) :)

A szüleim nekem is nehezen viselik,féltenek,hogy ők rossz emberek.Pedig nem. Úgy vagyok vele,hogy majd elfogadják.Idővel..Befolyásolhatóak vagyunk,ez tény,de nem jelenti azt,hogy nincs önálló gondolkodásunk..

Fel a fejjel! :)

17L

2012. jan. 20. 12:50
 14/16 mus musculus ***** válasza:
Nem ártana rögzíteni, mit is értünk pontosan a szkinhed alatt.
2012. márc. 14. 16:58
 15/16 anonim ***** válasza:
Nekem is van skinhead haverom,meg a városban is ahol lakom látok párat. és attól,hogy nem beszélek velük,nem utálom őket,és személy szerint kiakadtam azon,hogy milyen dolgokat mondanak róluk. és EMO vagyok. lehet jönni a köcsögemo-zással,de nemnagyon érdekel már. ugy vagyok vele,hogy mindenki oda tartozik ,ahol jól érzi magát. és esküszöm,megható volt látni,amikor az után velem jött szemben egy skinhead pár. csodálatos,hogy mennyire szeretik egymást. amúgy anyukám nekem sem fogadja el teljesen a társaságot,ahova tartozok,de kezd megnyugodni,hogy én bízok bennük. ha meg nem is balhésak,akkor tényleg semmi okod aggódni :) jófejek,semmi bajom nincs velük. najó,mondjuk,amikor a kocsmából jönnek ki, a nagyobb izmosabb fazonok,kezdek félni,hogy hűha,most jobb nem szólni semmit,de haverjaim hülyülnek csak,és őkmeg veszik a poént :D úgyhogy bírom őket :)
2012. márc. 28. 14:53
 16/16 anonim ***** válasza:
15/L * :D
2012. márc. 28. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!