Ez az én társaságom. Miért nem lehet elfogadni?
Soha nem voltak olyan barátaim akiknek bármit elmondhattam és meg is értettek. Elkezdtem keresni olyan embereket akik egy kicsit is hasonlítanak rám és ezek a skinheadek, gárdisták. A családom (apa elfogadja) és a tanárok nem szeretik, hogy ilyen emberekkel barátkozom. Ők megvédenek, szeretnek, meghallgatnak, tanácsokat adnak és foglalkoznak velem. Egyáltalán nem arra megy ki az egész, hogy lefeküdjön velem bármelyik is (amúgy se vagyok olyan mint a legtöbb tizenéves). Én őket szeretem és velük érzem jól magam. Nem értem, hogy miért is baj ez, mégcsak nem is balhésak. Miért nem bírják felfogni, hogy én közéjük tartozom?
14/L
az utolsó kettőt nagyon jó volt olvasni :)
tulajdonképpen nekem is valami ilyesmi problémám van,kedves kérdező.17éves leszek.én sem tartom magam ugyanolyannak mint a kortársaim.Nekem sem az a cikk,hogy minden héten mással feküdjek le,nincs rajtam egy kiló smink.Nem öltözöm divatosan,nekem nem ez a mérvadó.
Imádom a társaságom.Eddig sem volt különösebb bajom az élettel,de nem éreztem igazán jól magam.Állandóan a suli,suli,itthon is csak a problémák.Pasi meg sehol..aztán a hétvégi kocsmázás következménye új barátokat hozott.Tényleg,BARÁTOKAT. Én elég barátkozós lány vagyok,de mindig csak kihasználtak.Akik rám akármikor számíthattak,én rájuk nem.Eddig. Imádok velük lenni,amikor pénteken este várnak rám,a sok hülyülés együtt .. (L) :)
A szüleim nekem is nehezen viselik,féltenek,hogy ők rossz emberek.Pedig nem. Úgy vagyok vele,hogy majd elfogadják.Idővel..Befolyásolhatóak vagyunk,ez tény,de nem jelenti azt,hogy nincs önálló gondolkodásunk..
Fel a fejjel! :)
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!