Mit tennétek ilyen helyzetben? (Problémás anyós. )
kösd be a hajdút,anyósét meg vágd ki a fran cba....
aztán mossa a saját cuccait ahol akarja
Ezt most nem egészen értem. A pincében porosodott vagy közösen használtátok??
Ha a pincében porosodott és nem használta senki,akkor beszéljétek meg,hogy átmenetileg kell nektek,míg gyűjtötök egy másikra.
Ha meg közösen használtátok, akkor ti most elhoztátok tőle a mosogépét?
Bocsi,de ez most nem értem.
Szerintem egy hangyányit kicsinyes az anyósod hozzáállása.
Esetleg felajánlanám, hogy megveszem azt a gépet tőle, mivel használt ezért nyomott áron. :)
Ha az elromlott gépet, ami a tiéd volt közösen használtátok, ergo az ő szennyesét is mosta benne, minden jogod megvan a porosodó gépet használni.
Mondd meg neki kedvesen, hogy anyuka is használta x éven át az én gépemet és amíg nem tudok venni egyet ezt fogom használni.
pont.
A legjobb lenne elköltözni.
A gépet illetően pedig utalni kell arra, hogy lehet pontosan az ő ruháik miatt romlott el a ti gépetek.
A férjednek erről mi a véleménye?
Levinni anyos gépét a pincébe, felhozni hejette a Hajdút!
Megmondani anyósnak, hogy a Hajdút nem használhatja. Mosson a sajátjával a pincében, (vagy ahol akar) ha tud!
Majd, ha már 2 hete szennyes ruhában járkál, meggondolja még azt a mosógéphasználatot. És tudom, hogy mostanában elég nehéz külön költözni, de ilyen viszonyok mellett komolyan fontolóra venném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!