Mit tennétek ilyen helyzetben? (anyós)
Figyelt kérdés
23 éves lány vagyok,a párommal most szeretnénk összeköltözni,de nem felhötlen a dolog hisz apukája iszik anyukája pedig nem lép semmit,mert biztos az lesz a legkönnyebb ha velünk eggyütt lelép és velünk él....szeretem ,mert félrene értsetek aranyos,de nem vele akkor összeköltözni,és azthiszem fiatalok vagyunk még ahoz,hogy az anyos a nyakunkon legyen...mert hát szó sincs rólla hogy ne tudná magát ellátni,csak könnyebb így neki,mint,hogy elváljon vagy bármit is lépjen.Emiatt rosszul érzem magam,mert nem tudom,hogy én reagálom túl?!2010. aug. 24. 10:03
1/3 anonim válasza:
az anyós szépen maradjon csak otthon ha elakar menni menyjen külön ne a nyakatokra ,ezt neki is meg kell értenie ha össze költöztök akkor csak ketten akartok lenni és nem 3-an.ha a párod is azt mondja amit te akkor meg kell neki mondani és kész.ne hagyjátok olyan álomba ringatózni ami úgysem fog valóra válni
2/3 anonim válasza:
Hát, azért gürcölnél (albérletre/hiteltörlesztésre) hogy az anyósoddal lakjatok??? Szerintem, amíg ő is jönni akar, addig hanyagoljátok a költözés témát. Vagy olyan kicsi lakásba menjetek, ahol biztos nem fér ő is el! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!