Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Én akarok sokat, bennem a...

Én akarok sokat, bennem a hiba? Gyerekvállalás.

Figyelt kérdés
Több mint 3 éve együtt élünk,mindig is akartam egy közös babát,még az elején ő is.Van mindkettőnknek gyereke már,nekem 1,neki 2.Az enyém él velünk 5 éves.Hallani se akar a párom arról,hogy gyerekünk legyen..én nagyon szeretnék még egyet!Ő ezt akar,meg azt..olyan rosszul esik,hogy az fontosabb,mint én!!Fogja mindenre,már lassan a klímaváltozásra is,hogy azért nem!Meg az anyagiakra,sokba van egy baba..Igen pénzbe kerül,de más is vállall rosszabb helyzetbe is..szerintetek van értelme együtt maradjunk,így,hogy mást akar mindenki?Őt valamivel meg fogom tudni győzni?
2012. jan. 9. 07:47
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!bár néhányan félreérteték!Nem élünk nyomorba először is,arról,hogy elvált én nem tehetek és nincsennek itt a gyerekei,ebből nem következik az,hogy mi is így végezzük!A másik,hogy nem minden férfitől akarok gyereket..mit az egyik hozzászól"2 gyerek 2 apától,de az újtól is akarok még 1-et!!"ez nem így működik.
2012. jan. 9. 11:44
 12/15 anonim ***** válasza:

A férjed és +10 kommentelő egybehangzóan elmondta, hogy a férjednek van igaza. Nem elég?

Ja, lehet hogy még összeházasodva sem vagytok. Persze, igen, tudom, a papír nem fontos, csak legyen már gyerek!

2012. jan. 9. 12:09
 13/15 anonim ***** válasza:
Otthagyta a 2 gyerekét. NEM akar még gyereket. Ezek után te még akarsz? Gondold át, szerintem nem jó ötlet...
2012. jan. 9. 12:52
 14/15 anonim ***** válasza:

"Igen pénzbe kerül,de más is vállall rosszabb helyzetbe is.."

Ez a megjegyzésed eléggé unszimpatikus volt. Azért ez nem így működik... Miért ne verhetnék pofán bárkit, hisz egy csomóan embert ölnek, akkor ez nem olyan nagy cucc. Na kb ilyen szintű volt ez a megjegyzés. (sarkított példa)

A férjed nem akar gyereket, ami egyébként teljesen érthető is, elég nagy teher 3 gyerekről gondoskodni. Ahogy az egyik előző válaszoló írta: ő a józan eszével gondolkodik, téged meg csak az ösztönök vezérelnek. Neki van igaza. Pont.

2012. jan. 9. 12:54
 15/15 Bence_ ***** válasza:

Győzni ne akard. Értsd meg és beszéld meg vele.

Ha "tipikus" férfi akkor nem olyan könnyű feltörni azt a diót. Szépen ki kell hámoznod, hogy mi a valódi ok. És azt elfogadni.

Nem lehet, hogy már pl öregnek tartja magát?

vagy rossz apának, vagy még fél veled össze kötni az életét.

Természetesen nem minden válasz esik jól.

De ha már van két gyereke, akkor gondolom volt idő amikor szeretett gyerekeket nemzeni :)

2012. márc. 6. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!