Mit szólnátok, ha a 18 éves lányotok, aki még veletek lakik, összejönne egy 41 éves férfival?
Én szóhoz sem jutok, de nem tilthatom el tőle! Vagy mégis?
39/N
Nagyon nem örülnék neki. Az első ami erről eszembe jutott az ez a történet:
Szerintem meg kéne ismerned a férfit. Csak így az alapján, hogy 41 éves, nem kéne rögtön elítélni.
Rengeteg házasság működik 20 év korkülönbséggel.
A helyedben megkérném a lányt, hozza el egy vacsorára.
Nem könnyen, de elfogadnám a döntését, arra alapozva, hogy felelősnek nevelném, felelősnek a tetteiért és erkölcsösnek. Ha párjául egy 23 évvel idősebb férfit választana, akkor elmondanám neki, hogy párt az ember egy életre választ, gondolja át, hogy 10 év múlva, vagy 20 év múlva már nem nagyon fog ugyanúgy menni a szex sem, ha gyermeket szeretnének, akkor 5 éven beül kellene megtenni, de gondolja át, milyen céljai vannak az életben, akar-e tanulni, mit szeretne elérni, és ha a céljaiba ez a fajta élet nem passzol, akkor csupán a szerelmi lángolásra nem alapozhat egy kacsolatot.
A férfit természetesen meg akarnám ismerni, és leszögezném, hogy nincs szex az első 1-2 évben. Bár ezt egy erkölcsös lány esetében mondani sem kell.
A férfival is komolyan elbeszélgetnék, hogy mik a céljai a lányommal, és ha csak barátnőnek kell neki, és nincsenek komoly tervei, akkor szálljon le róla.
Nem örülnék, ez valószínű, de ha értelmes embert nevelnék a lányomból, akkor bíznék a józan ítélőképességében, akkor is, ha a helyzet elég extrémnek mondható elsőre.
24L
"és leszögezném, hogy nincs szex az első 1-2 évben. Bár ezt egy erkölcsös lány esetében mondani sem kell. "
Egyrészt ezt nem te döntenéd el, másrészt pedig azért az elég ritka, hogy egy 18 éves ember nem fekszik le a párjával csak évek után. Ettől senki nem lesz erkölcstelen, hogy nem 1-2 évig várnak a szexszel.
Szerintem adj egy esélyt annak a férfinak. Ismerd meg.
Ugyanis a saját példámból mondom, nem biztos, hogy nem fog működni.
Én is 18 voltam, amikor megismertem a férjem, aki akkor 38 volt. Azóta is boldogok vagyok, és házasok. Most 33 vagyok, úgyhogy már van a hátunk mögött pár év.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!