Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnátok, ha a 18 éves...

Mit szólnátok, ha a 18 éves lányotok, aki még veletek lakik, összejönne egy 41 éves férfival?

Figyelt kérdés

Én szóhoz sem jutok, de nem tilthatom el tőle! Vagy mégis?

39/N

2012. jan. 8. 22:33
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon nem örülnék neki. Az első ami erről eszembe jutott az ez a történet:

[link]

2012. jan. 9. 11:33
 22/44 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem meg kéne ismerned a férfit. Csak így az alapján, hogy 41 éves, nem kéne rögtön elítélni.

Rengeteg házasság működik 20 év korkülönbséggel.

A helyedben megkérném a lányt, hozza el egy vacsorára.

2012. jan. 9. 11:57
 23/44 anonim ***** válasza:
62%
(Ki tudja, még beléd szerethet a pasi, és lehettek család. ;))
2012. jan. 9. 11:57
 24/44 anonim ***** válasza:
26%
Én csak azt nem értem, hogy a szülők miért nem tudnak örülni a gyerekük boldogságának? Miért számít, hogy a férfi, akit szeret kék vagy zöld vagy fekete vagy 50 éves vagy 16? Persze ismerd meg a férfit, hogy tisztában lehess a szándékaival, mert lehet, hogy csak arra kell neki a lányod, tény, hogy ez benne van a pakliban. De lehet, hogy egy teljesen normális férfi aki szereti a lányod és szeretné boldoggá tenni. A lányod pedig biztosan nagyon örülne, ha támogatnád és elfogadnád. Lehet, hogy pár hónapon belül úgyis szakítanak, ha meg nem, akkor hadd legyenek boldogok együtt. Azokat meg végképp nem értem, akik azt mondják, hogy nem tiltanák, de megpróbálnák lebeszélni a férfit meg a lányt.. Akkor már inkább lennétek nyíltan ellene, még az is jobb, mint folyamatosan mérgezni a légkört, meg megjegyzéseket tenni. Gondolom nektek sem esne jól, ha például elváltatok és a gyereketek nem fogadja el az új párotok. Mert ti is bármennyire felnőttek vagytok, jó esetben szükségetek van a családotok elfogadására. A gyereknek is. Ez jár azzal, hogy szülővé váltok, persze nézni kell a gyerek érdekeit, de ha olyat is csinál, amivel én nem értek egyet egyszer ér elmondani neki, de utána örülni kell a boldogságának és reménykedni, hogy jól sül el a dolog.
2012. jan. 9. 12:29
 25/44 anonim ***** válasza:
54%

Nem könnyen, de elfogadnám a döntését, arra alapozva, hogy felelősnek nevelném, felelősnek a tetteiért és erkölcsösnek. Ha párjául egy 23 évvel idősebb férfit választana, akkor elmondanám neki, hogy párt az ember egy életre választ, gondolja át, hogy 10 év múlva, vagy 20 év múlva már nem nagyon fog ugyanúgy menni a szex sem, ha gyermeket szeretnének, akkor 5 éven beül kellene megtenni, de gondolja át, milyen céljai vannak az életben, akar-e tanulni, mit szeretne elérni, és ha a céljaiba ez a fajta élet nem passzol, akkor csupán a szerelmi lángolásra nem alapozhat egy kacsolatot.

A férfit természetesen meg akarnám ismerni, és leszögezném, hogy nincs szex az első 1-2 évben. Bár ezt egy erkölcsös lány esetében mondani sem kell.

A férfival is komolyan elbeszélgetnék, hogy mik a céljai a lányommal, és ha csak barátnőnek kell neki, és nincsenek komoly tervei, akkor szálljon le róla.

Nem örülnék, ez valószínű, de ha értelmes embert nevelnék a lányomból, akkor bíznék a józan ítélőképességében, akkor is, ha a helyzet elég extrémnek mondható elsőre.

24L

2012. jan. 9. 12:39
 26/44 anonim ***** válasza:
Elbeszélgetnék a palival, hogy mi a f*sz baja van. Ez a kislány túl fiatalka hozzá, szerelem 99%-ban kizárt!
2012. jan. 9. 12:53
 27/44 anonim ***** válasza:

"és leszögezném, hogy nincs szex az első 1-2 évben. Bár ezt egy erkölcsös lány esetében mondani sem kell. "

Egyrészt ezt nem te döntenéd el, másrészt pedig azért az elég ritka, hogy egy 18 éves ember nem fekszik le a párjával csak évek után. Ettől senki nem lesz erkölcstelen, hogy nem 1-2 évig várnak a szexszel.

2012. jan. 9. 13:50
 28/44 anonim ***** válasza:

Szerintem adj egy esélyt annak a férfinak. Ismerd meg.

Ugyanis a saját példámból mondom, nem biztos, hogy nem fog működni.

Én is 18 voltam, amikor megismertem a férjem, aki akkor 38 volt. Azóta is boldogok vagyok, és házasok. Most 33 vagyok, úgyhogy már van a hátunk mögött pár év.

2012. jan. 9. 14:58
 29/44 anonim ***** válasza:
vagyok - vagyunk
2012. jan. 9. 14:59
 30/44 anonim ***** válasza:
48%
24-es, 25-ös, milyen kis naívak vagytok...
2012. jan. 9. 16:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!