Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnátok, ha a 18 éves...

Mit szólnátok, ha a 18 éves lányotok, aki még veletek lakik, összejönne egy 41 éves férfival?

Figyelt kérdés

Én szóhoz sem jutok, de nem tilthatom el tőle! Vagy mégis?

39/N

2012. jan. 8. 22:33
1 2 3 4 5
 11/44 A kérdező kommentje:
Nem kap zsebpénzt, nem vagyunk jó anyagi helyzetben. A lányom jó tanuló, nem csavarog, nincsenek fura barátai sem, ismerem őket, sokat vannak itt. Szerintem apukát keres benne...
2012. jan. 8. 22:45
 12/44 anonim ***** válasza:

Kérdező! Sajnos nem tudok építő jellegű választ adni, viszont egy kérdésem lenne hozzád (csak úgy kíváncsiságból). Számodra mekkora lenne az elfogadható korkülönbség a lányod és a barátja között?

Értem egyébként, h az egészben az is gáz, hogy a pasi idősebb nálad, meg nem akarod, hogy fiatalon hülyeséget csináljon.

2012. jan. 8. 22:50
 13/44 anonim ***** válasza:
66%

Nem tudsz mit tenni!

Ha nem támogatod, egy életre elmarhatod magad mellől!

Segíts neki mindenben, ha ellenzed, ha nem, állj mellette, bármi is lesz a kimenetel, jobbat nem lehet ilyenkor tenni, akármennyire is félti az ember a gyermekét! A véleményed, aggodalmad elmondhatod neki, tanácsot is adhatsz, ha ennél többet teszel, ellenkezel, kikötözöd, csak elrontod a viszonyotokat. Lássa, hogy számíthat rád, ha elromlik a kapcsolatuk, legyen hova mennie!

Valószínű lehet köze az életének is, hogy ilyen idős férfit választott. Párom anyjának a nővére is több, mint 20 évvel idősebb férfival van már vagy 10-15 éve, mert ott is kialakult az apakomplexus.

2012. jan. 8. 22:52
 14/44 A kérdező kommentje:
Maximum 3-4 évet tudnék elképzelni. Még reálisnak tartom. De valóban, az is zavar, hogy nálam idősebb férfiról van szó.
2012. jan. 8. 22:53
 15/44 anonim ***** válasza:
72%

Ha az én lányom lenne, támogatnám, és bíznék benne, hogy jól sül el a dolog. Először is tuti, meg akarnám ismerni a pasit, hiszen akkor esetleg leszűröm, hogy komolyak-e a szándékai vagy csak arra akarja használni. Aztán biztos sokat beszélgetnék a lányommal az egészről, érdeklődnék stb., mert ha tiltanám és harcolnék a szerelme ellen, akkor a szeretett lányomat is elveszíteném, amit biztos, hogy nem szeretnék. Gondolom, ezzel te is így vagy.

De mivel nekem nincs lányom, ezért nem tudom átérezni teljesen a te helyzetedet, aggodalmaidat.

Én 28 évvel idősebbel kerültem kapcsolatba, aki ráadásul a szüleim ismerőse. A dolog titokban zajlott, mert nem akartunk párkapcsolatot, de nyilván tudtak róla a szüleim is...Igaz, hogy én 28 vagyok, felnőtt, a lányod meg még közelebb van a gyerekséghez

2012. jan. 8. 23:03
 16/44 Napkiraly ***** válasza:
34%
Vágasd le a vén tata tökeit! Ha ez nem megy, akkor mondd meg a kis riancnak, hogy amíg nálad lakik addig az van amit te mondasz, ha nem tetszik, akkor mehet rianckodni
2012. jan. 8. 23:05
 17/44 anonim ***** válasza:
23%
Itt a férfival kell beszélni. Egy dacos tinilánykát nem tudsz meggyőzni semmiről. Ha parancsolóan lépsz fel, akkor a szabadságát és méltóságát féltően direkt az ellenkezőjét teszi, mint amit mondasz. A férfival kell megbeszélni, hogy mégis hogy gondolta ezt a kapcsolatot. Ne akarja kihasználni a lányod naivitását. Ha egyértelműen közlöd vele, hogy nem kívánatos személy, akkor talán észreveszi magát és kilép a képből. Ha nem, ha ő is ellenségesen reagál, akkor nem számít neki a jó viszony a családdal, vagyis csak rövid távra tervez. Akkor sajnos nincs mit tenni, hagyni kell, hogy a lányod a saját bőrén tanulja meg, milyen az, ha játékszerként használják és ha megunták, eldobják, mint egy szakadt rongyot. Egy ennyi idős férfi egy 18-20 éves lányban nem társat keres, hanem egy "szexbábut". (hacsak nem valami érzelmileg visszamaradott "öregfiúról" van szó)
2012. jan. 9. 01:59
 18/44 anonim ***** válasza:
48%

eltiltani tényleg nem tudod... esetleg beszélhetnél a férfival, és elmondhatnád neki, hogy ő a felnőtt és mégis mit akar egy tinilánytól? főleg úgy, hogy korban inkább hozzád illene... esetleg tehetsz néha olyan megjegyzéseket rájuk, ami elgondolkodtatja őket, pl. mond a pasinak, hogy kisfiam :) elég szerencsétlenül fog hangzani, vagy néha említsd meg a lányodnak, mondjuk ha nem szívesen csinálja a házimunkát, hogy jobb, ha beletanul, mert nem olyan sok idő múlva mindemellett még egy öregembert is el kell majd látnia...pelenkázni, takarítani utána, etetni, gyógyszerezni, plusz a gyerekek mellett, ha még azokat is akar...

tiltani ne tiltsd, ne is veszekedj vele emiatt,mutasd azt, hogy az ő élete, ő dönt, de ne hagyd ki az alkalmat arra, hogy megemlítsd ennek a hátrányait

2012. jan. 9. 08:38
 19/44 anonim ***** válasza:
73%
Egyébként ez azért működhet, ha kivetíted neki a jövőt, mert tényleg elgondolkodtató, sőt, ijesztő... és azért akármilyen jó most, látni a lelki szemek előtt, hogy ez bizony nem tart olyan sokáig, nem kellemes. Az én párom 9 évvel idősebb nálam. Én 22 vagyok, ő 31. Még így is megfordul néha a fejemben, mi lesz később... mikor én még csak 50-es leszek, de ő meg már 60 fölötti vénember. Na meg az első gyerekem olyan 27-28 évesen akartam szülni, de akkor ő már majdnem 40 lesz, ami azt jelenti, h a mondjuk a második még csak tizenéves gyerekemnek nagypapa-korú apja lenne. És én még tudok ezzel kompromisszumot kötni, mert azt mondtam, sebaj, szülhetek én 24-25 évesen is.... de pl a te lányod ezt hogy oldaná meg? Szóval ha komolyra terveznek, akkor abba bele kell gondolni, hogy nézne ki egy családalapítás ekkora korkülönbséggel... a gyerekei már tizen-huszonévesen elvesztenék az apjukat, vagy nem látnának mást belőle csak egy öregembert.
2012. jan. 9. 08:46
 20/44 anonim ***** válasza:

Én elsősorban a pasit szeretném megismerni.

Nem mindegy, hogy egy hülye vén kujon, aki 18 év alatt bármilyen kiscsajt meg akar kúrni, vagy valami viszonylag normálisabb pasi, akivel meg lehet beszélni, hogy ő hogy gondolja.

Az eltiltás meg büntetés szerintem nem jó, akkor csak még inkább igyekszik majd kibújni alóla.

2012. jan. 9. 11:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!