Mit szólnátok, ha a 18 éves lányotok, aki még veletek lakik, összejönne egy 41 éves férfival?
Én szóhoz sem jutok, de nem tilthatom el tőle! Vagy mégis?
39/N
Kérdező! Sajnos nem tudok építő jellegű választ adni, viszont egy kérdésem lenne hozzád (csak úgy kíváncsiságból). Számodra mekkora lenne az elfogadható korkülönbség a lányod és a barátja között?
Értem egyébként, h az egészben az is gáz, hogy a pasi idősebb nálad, meg nem akarod, hogy fiatalon hülyeséget csináljon.
Nem tudsz mit tenni!
Ha nem támogatod, egy életre elmarhatod magad mellől!
Segíts neki mindenben, ha ellenzed, ha nem, állj mellette, bármi is lesz a kimenetel, jobbat nem lehet ilyenkor tenni, akármennyire is félti az ember a gyermekét! A véleményed, aggodalmad elmondhatod neki, tanácsot is adhatsz, ha ennél többet teszel, ellenkezel, kikötözöd, csak elrontod a viszonyotokat. Lássa, hogy számíthat rád, ha elromlik a kapcsolatuk, legyen hova mennie!
Valószínű lehet köze az életének is, hogy ilyen idős férfit választott. Párom anyjának a nővére is több, mint 20 évvel idősebb férfival van már vagy 10-15 éve, mert ott is kialakult az apakomplexus.
Ha az én lányom lenne, támogatnám, és bíznék benne, hogy jól sül el a dolog. Először is tuti, meg akarnám ismerni a pasit, hiszen akkor esetleg leszűröm, hogy komolyak-e a szándékai vagy csak arra akarja használni. Aztán biztos sokat beszélgetnék a lányommal az egészről, érdeklődnék stb., mert ha tiltanám és harcolnék a szerelme ellen, akkor a szeretett lányomat is elveszíteném, amit biztos, hogy nem szeretnék. Gondolom, ezzel te is így vagy.
De mivel nekem nincs lányom, ezért nem tudom átérezni teljesen a te helyzetedet, aggodalmaidat.
Én 28 évvel idősebbel kerültem kapcsolatba, aki ráadásul a szüleim ismerőse. A dolog titokban zajlott, mert nem akartunk párkapcsolatot, de nyilván tudtak róla a szüleim is...Igaz, hogy én 28 vagyok, felnőtt, a lányod meg még közelebb van a gyerekséghez
eltiltani tényleg nem tudod... esetleg beszélhetnél a férfival, és elmondhatnád neki, hogy ő a felnőtt és mégis mit akar egy tinilánytól? főleg úgy, hogy korban inkább hozzád illene... esetleg tehetsz néha olyan megjegyzéseket rájuk, ami elgondolkodtatja őket, pl. mond a pasinak, hogy kisfiam :) elég szerencsétlenül fog hangzani, vagy néha említsd meg a lányodnak, mondjuk ha nem szívesen csinálja a házimunkát, hogy jobb, ha beletanul, mert nem olyan sok idő múlva mindemellett még egy öregembert is el kell majd látnia...pelenkázni, takarítani utána, etetni, gyógyszerezni, plusz a gyerekek mellett, ha még azokat is akar...
tiltani ne tiltsd, ne is veszekedj vele emiatt,mutasd azt, hogy az ő élete, ő dönt, de ne hagyd ki az alkalmat arra, hogy megemlítsd ennek a hátrányait
Én elsősorban a pasit szeretném megismerni.
Nem mindegy, hogy egy hülye vén kujon, aki 18 év alatt bármilyen kiscsajt meg akar kúrni, vagy valami viszonylag normálisabb pasi, akivel meg lehet beszélni, hogy ő hogy gondolja.
Az eltiltás meg büntetés szerintem nem jó, akkor csak még inkább igyekszik majd kibújni alóla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!