Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Csak az én...

Mit csináljak? Csak az én anyám az ilyen?

Figyelt kérdés
Újra lett telepítve a gépűnk, és kiderült, hogy a facebook jelszavamat elmentette. Kihasználva az időt amíg elmentem fél órára, anyám belépett, és az összes üzenetemet elolvasta. Most mindenkinek azt hajtja, hogy leblamálom őket mindenki előtt, és hogy ilyen- olyan fiú tetszik, meg hogy 15 éves lány létemre már voltam bebaszva, és ezt már a fél város tudja. De ezen kívül még hazudik mindenkinek, leéget sokak előtt, úgy beszél velem, mint valami utolsó... szinte már minden házimunkát én csinálok, mert egész nap a gép előtt ül. Apával nincs bajom, ő mindig megért, vele beszéljek? De mit mondjak neki? Már egyre kevesebb időt töltök itthon.
2012. jan. 8. 08:47
 1/7 anonim ***** válasza:
talán apáddal beszélj.elvégre mindid megért,at mondtad.ő tudja hogy anyád ilyen,hogy elolvasta és hogy miket írtál,vagyis amiket anyád híresztel?
2012. jan. 8. 09:05
 2/7 A kérdező kommentje:
azt tudja, hogy elolvasta, de olyanokat adott hozzá aminek a fele sem igaz!
2012. jan. 8. 09:13
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha az én anyám olvasta volna el a személyes üzeneteimet, akkor minimum leordítottam volna a fejét, ugyanis ezzel alkotmányos jogot sértett ...

Levéltitok megsértése

Btk.178. § (1) Aki másnak közlést tartalmazó zárt küldeményét, a tartalmának megismerése végett felbontja, megszerzi, vagy ilyen célból illetéktelen személynek átadja, úgyszintén aki távközlési berendezés útján továbbított közleményt kifürkész, ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, vétséget követ el, és pénzbüntetéssel büntetendő.

Magántitok jogosulatlan megismerése

Btk.178/A. § (1) Aki Magántitok jogosulatlan megismerése céljából

d) hírközlő berendezés útján, illetőleg számítástechnikai rendszeren másnak továbbított közleményt, adatot kifürkész, és az észlelteket technikai eszközzel rögzíti,

bűntettet követ el, és öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Szóval én a helyében lapulnék!

2012. jan. 8. 09:23
 4/7 anonim ***** válasza:

Szerintem az előző hozzászóló kommentjét mutasd meg anyádnak!

Én lehet fel is jelenteném a rendőrségen.

2012. jan. 8. 09:32
 5/7 anonim ***** válasza:
A saját anyját nem tudja feljelenteni rendőrségen amíg nem töltötte be a 16-ot, de jó hír, hogy ezek nem évülnek el egy éven belül, szóval lehet fenyegetni ha sokat pampog.
2012. jan. 8. 09:36
 6/7 anonim ***** válasza:
Beszélj apukáddal! Ez nem normális , mivel neked is van magánéleted, amihez -anyád vagy sem - semmi köze sincsen! Arról nem is beszélve, hogy amit egy korábbi válaszoló is bemásolt, hogy bűncselekmény, teljes mértékben igaz. Én a helyedben ezt megmutatnám anyukádnak, hogy lássa, amit tett az nem csak neked sértő.
2012. jan. 8. 12:12
 7/7 anonim ***** válasza:
Anyád egy jó nagy paraszt. Mondd meg, hogy ezt én üzenem neki.
2012. jan. 9. 03:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!