25-32 éves férfiak, akik komoly kapcsolatban éltek, mikorra tervezitek a családalapítást? Gondolkodtok már ilyenen?
Bátyám a 29-ik szülinapján kijelentette az akkori barátnőjének, hogy ő sosem nősül meg, és soha nem lesz gyereke. A lány elhagyta, mert ő családot akart. Fél év eltelt, ez idő alatt bátyám 3 legjobb haverja megnősült. Na mit gondoltok, mi lett ebből?
Felhívta a lányt, ő visszafogadta, 30 évesen már boldog férj volt. :) Azóta 33 éves, van egy 2,5 éves kislányuk, és útban van a kisfiuk is. Soha nem volt még ilyen boldog. :) (hozzáteszem, előtte 2 évig jártak)
Férjemmel 31 évesek vagyunk.
Az év vége felé már szeretnék gurulni.
párom 25 és mi 3 év múlva tervezzük.
21/N
Nálunk a helyzet a következő:Párom 25 éves,én 22.
Amikor ilyesmiről beszélünk,(legyen az akár eljegyzés,házasság,akár gyerek téma) mindig azt mondja,hogy majd egyszer.
Magyarul nem mostanában és a távolabbi közeljövőben sem akar se esküvőt,se gyereket.
Szerintem fél az elkötelezettségtől,ami elég fura elvégre a nőnek kell feladnia mindent a gyerek kedvéért(alakja,munkahelye-kinek mit,mert hát lássuk be,nem szívesen fogadják a nőket kisgyerekkel a munkahelyek többségében)
22/l és 25/f
gyerek korunk óta ismerjük egymást,2 éve együtt élünk.
13-as vagyok!
Megkérdezhetem, hogy miért pontoztatok le?
Viccesek vagytok vagy inkább szánalmasak?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!