Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hány évesen lehet elköltözni...

Nyusszykah kérdése:

Hány évesen lehet elköltözni otthonról?

Figyelt kérdés

Anyámmal nagyon rossz a kapcsolatom állandoan kiabál velem meg csúnyán beszél velem és ennek tetejébe nemdolgozik de nem is csinál itthon semmit és engem ugráltat!

Nagyon elegem van már ebből az egész dologból!

De a barátom is velünk lakik és ő már nagy korú!!

16 Éves vagyok! Mikortól költözhetek el?

2012. jan. 7. 16:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Gondold csak végig az egészet,biztos hogy anyukáddal van a gond?Ha túl terhelt az ember általában így reagál,mint a te anyukád.Kiskorúan jobb,ha nem mész sehová,csak gondot csinálsz magadnak.Szerintem próbáljátok megbeszélni a dolgokat.
2012. jan. 7. 16:58
 12/17 A kérdező kommentje:

De mindenért engem úgráltat még kávétse képes magának csinálni...

Haza jövők 4kor az iskolából én takaritok őssze mert ő egész nap csavarog!

2012. jan. 7. 16:59
 13/17 anonim ***** válasza:
Beszéljétek meg a dolgokat.Kérdezd meg miért csinálja ezt?Biztos van megoldás.
2012. jan. 7. 17:01
 14/17 A kérdező kommentje:

Ha valaki oda megy hozzá beszélgetni azt mondja hogy takarodj!

Már nagyon sokszor probáltam vele beszélgetni de nem érdekelte!

2012. jan. 7. 17:10
 15/17 anonim ***** válasza:
Miért nem dolgozik? Ha nem talál munkát, egy felnőttnek az éppen elég baj, hogy ideges legyen. Tudod, nem mindenki tudja egyformán elviselni az ilyent. Sok gyerek él nehezen a szüleivel. Sokszor a szülők is a hibásak. De a nagykorúságig bizony el kell viselni, ha nincs lehetőség máshova menni.
2012. jan. 7. 17:14
 16/17 A kérdező kommentje:
De dolgozott csak mindenhól felmond mert nem szeret dolgozni mert ott nem ő parancsól!
2012. jan. 7. 17:17
 17/17 anonim ***** válasza:

Nézd, valahogy mégiscsak eltart téged, megtűri a barátod a házában, fogd fel ezt egy üzletként. A barátod ott lakhat, cserébe ki kell szolgálni anyukád.

Megjegyzem, ha elköltöznétek, ugyanúgy minden munkát nektek kéne megcsinálnotok, csak mellette még suli mellett dolgoznod is kéne, hogy megéljetek. Szóval a helyzeted még így a legjobb.

2012. jan. 8. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!