Adnak valahol élelmiszercsomagot? Hol kéne érdeklődnöm?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy étel nélkül maradtunk az 1 éves kislányommal. Minden segítség jól jön. Nem pénz kell, csak ennivaló...
Hova fordulhatnék?
Egy kétségbeesett anyuka
2012. jan. 6. 15:55
1/7 anonim válasza:
Családsegítő, Máltai szeretszolgálat.
Templomba is bemehetsz.
2/7 anonim válasza:
Melyik városban laktok? Én szívesen segítek.
3/7 anonim válasza:
4/7 anonim válasza:
ismerősök nem segítenének? egyébként honnan internetezel?
5/7 anonim válasza:
Szia!
Teljesen étel nélkül maradtatok? Mármint se krumpli, esetleg tészta, liszt, ilyesmi? Teljesen üres a hűtő, vagy a kamra? Ha nem akkor próbáld úgy összeválogatni a dolgokat. pl. krumplifőzelék, vagy leves. Ha van tojás, illetve kicsit szárazabb kenyér abból tudsz csinálni bundás kenyeret, vagy ha csak a kenyér van akkor pirítóst, pl. teával, vagy ami épp van. Család nem tud segíteni? Férjed nincs?
6/7 anonim válasza:
Családsegítőbe érdemes bemenni...
7/7 anonim válasza:
a máltai, a vöröskereszt és a családsegítő! valamint ez egy furcsa lehetőség, de adhatsz vérplazmát a klinikán és azért is kapsz 1500 ft-t. tudom hogy nem sok, de sajnos már én is szorultam erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!