Bölcsit és ovit szeretnék választani, de nincs kitől érdeklődnöm a környéken, hogyan döntsek?
Mindegy,hogy 500m-re van vagy 2 km-re,nem ez a szempont.
Nyilván,el fogok menni mindenhová.
Csak hát attól tartok,hogy amikor elmegyek megnézni,az óvónők és dadusok is a legkedvesebb arcukat fogják mutatni,és csak szépet és jót fognak mondani az intézményről,és önmagukról.
(Most még bölcsis korú a lányom,de szeretném már az ovit is kiválasztani időben és feliratkozni a listára,nehogy lemaradjunk)
Mégis,milyen árulkodó jelekre lehet felfigyelni? Egy gyakorlatlan, első gyermekes anyuka mikre figyeljen?
Milyen kérdéseket tegyek fel nekik?
Köszi mindenkinek,aki ír pár szót a tapasztalatairól!
Hát először is a körzetes ovodát kell megnézned, ahova tartoztok. Meg a bölcsit is. Utána pedig a szélrózsa minden irányában a közelebb lévőket nézheted. :)
Mindenhol van nyílt nap. Nálunk pld. a bölcsiben már megvolt, voltunk is. Azon kívül nem nagyon tudsz ott "nézelődni", mert csak úgy bemenni nem lehet, csak a nyílt napokon és a beiratkozáskor.
Mivel nem minden oviban van várólista (nálunk sincs pld.) csak a beiratkozás napján találkozol először az ovonőkkel, hacsak nem mész el a nyílt napra, amikor is bárki bemehet.
Telefonon érdeklődj ,h nálatok van-e ilyen lehetőség.
Értem,köszönöm.
Azt hittem,ha egyeztetek egy időpontot,akkor legalább egy fél órára be tudok jutni,hogy körülnézzek.
Most majd megyünk holnap egy magán bölcsibe, nem nyílt nap lesz,hanem csak úgy megnézzük,de oda csak heti 2 napot járatnám hogy szokja a társaságot és a közeget.
Szia!
Én még azt is tudnám tanácsolni, hogy a védőnőtől kérdezd meg, ő elég sokmindent hall és lát:)
A gyerekorvos szintén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!