Mit lehet tenni ilyen helyzetben?
Férjem(36) sosem volt egy nagy társasági ember (én sem), de egy pár hónapja összeismerkedett egy idősebb -50év körüli-pasival, aki egyedül él, elhagyta a felesége, és "összebarátkoztak". Azóta naponta többször sms-t váltanak, esténként "Jó éjszakát, csodálatosan szép napot neked", "Drága Aranykámnak" szólítja a férjemet. Ő meg, ha én épp dolgozok, vagy van egy kis szabadideje, akkor felmegy hozzá "beszélgetni", múltkor olyan üzentet kapott (hát igen, megnéztem a telefonját, ez eddig nem volt szokásom, mindenesetre felfordult a gyomrom, úgyhogy kár volt), amiben az öreg a szeretetről írt neki idézeteket. Amit én csinálok, az meg sosem jó. Ősrégi problémákat hoz fel, amiket már rég átbeszéltünk, változtattunk rajta, mindenkinek elújságolja, hogy én sehova nem engedem el (pedig csak megemlítettem, hogy nekem nem szimpi a pasi), stb-stb.
Állítja, hogy eszében sincs pasiként ránézni, de teljesen úgy viselkedik, mintha beleszeretett volna ebbe a fazonba. Fogalmam sincs mit gondoljak, illetve van, de remélem rosszul gondolom.
Lehet, csak túlreagálom? Mit csinálnátok a helyemben?
Lehet, hogy valami apapótlék, vagy a férfinek kell valaki, aki felett atyáskodhat? Nem tudom, de nekem is volt egy szitum: pár éves házasok voltunk, amikor egyszer egy helyen dolgoztam egy ideig a férjemmel. Ott totál rászállt egy hapsi, már nagyon idegesített, egyfolytában ürügyeket keresett, hogy vele legyen. A férjem amúgy rosszul volt tőle, de inkább próbált közömbös maradni a munka miatt. Szerencsére a dolog csak 3 hónapig tartott, lett más munkánk, de én leépítettem a férjemmel együtt a fazont, mert már kezdett eldurvulni a szemtelensége...
Hát, nem is tudom, hogy a helyedben mit tennék, de én nem nézném jó szemmel, ha ez zajlana köztem, köztünk...
Talán a többieknek lesz jó ötlete!
ha nem láttad az illetőt, akkor szinte tuti hogy az a pasi nem pasi és nem 50 éves!
Vagy a férjed bi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!