Kivancsi lennék a véleményetekre. Ti mit csinálnátok az anyátokkal, ha 29 éves felnőttént felképelne?
Ünnepekkor elmentünk bevásárolni a szüleimmel. Anyám leparkolt egy ház előtt, ahol nem volt kiirva hogy nem szabad parkolni. Kijött egy idős férfi és elkezdett üvöltözni, hogy megkarcolja a kocsit és kiszúrja a kerekeit ha nem visszük el onnan a kocsit. Anyámék nem mondtak semmit, elkezdtek elmenni onnan én meg figyelmeztettem a pasast, hogy ennek jogi kovetkezményei lesznek. Az illető tovább orditozott én meg elküldtem melegebb éghajlatokra. Erre anyám odafordult, felképelt, azt kiáltozva: 'hogy beszélsz te egy felnőttel?" Kivettem a csomagomat a kocsibol, erre elkezdett pattogni, hogy azonnal üljek be a kocsiba mert ezt még megbeszéljük. Haza mentem, de az ünnepekre való tekintettel és mivel számomra a család azért még jelent valamit, velük ünnepeltem.
Azóta egyre roszabb a helyzet, és még mindig én vagyok a szerinte háládatlan , szivtelen.
Jelzem, 29 éves vagyok, nem lakok már egyutt velük és eltartom saját magamat.
egyenesen nonszensz, hogy valaki felképeli a felnőtt gyerekét. nem tudom hogy gondolhatta anyud, hogy ehhez neki joga van, vagy nem is tudom. én egy darabig nem erőltettem volna a találkozásokat.
ja és még valami (tudom, hogy ezért felakasztotok, de nem érdekel) az öregnek igaza volt. nem kell külön kiírni, kapubejáróba tilos megállni, és ha nem tudnék kiállni egy ilyen bunkó miatt, vagy mondjuk felkapartatná a füvet a ház előtt például, de mondhatnék még hasonlóan aranyos dolgokat, hát bizony nekem is megfordulna a fejemben, hogy viszonozom a figyelmességet, pár hosszú karcolással az autóján.
Vagy visszaadtam volna ott és akkor, vagy a környéken mindenkinek elmondanám, kikiabálnám, hadd szégyellje magát.
Vagy a "legszelídebb" esetben nem állnék vele szóba, amíg bocsánatot nem kér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!