Van valami szabály arra, hogy hány éves kortól viheti gyerek a testvérét óvodába?
Megértem a férjed odaad neked egy csomó pénzt amiből te eltartod az új munkanélküli pasid, magadat mert te se dolgozol, az új pasi gyerekét, ő nem nektek szánja a pénzét.
A döntéseid miatt az ő gyerekei nélkülöznek és akkor még normál napi életet se tuddod megszervezni.
Én is a gyakadra járnék.
Kedves előttem szóló!
Nos. A lányaim nálam fogyasszák a villanyt, itt folyatják a vizet, mi főzünk, mosunk rájuk nap mint nap. Hidd el az a nyomorult 50 ezer nem is olyan sok. Próbáltál már ennyiből gyereket nevelni? A volt férjem, és a nője könnyen nyújt 3-4 fogásos ebédeket, sütiket a lányaimnak kéthetente, hisz ott csak egy közös gyerek van......
Nálunk 22 hónap van a két gyerkőc között. A nővérke 2,5 évesen képes "vigyázni" az öccsére, azonnal szól, ha pl. a kicsi a szájába vesz valamit vagy veszélyes helyzetbe kerül, sokszor igyekszik ő maga megoldani. (persze ez mindössze egy lakáson belül)
Nem hiszem, hogy 9 és 7 évesen ne merném elengedni őket ketten a kis boltba vagy akár az oviba, ha olyan távolság...
Esetleg a házirend szabályozhatja (óvoda).
A felelősség a tiéd ettől függetlenül.pl. ha a kicsi elszalad és elüti egy autó, (előfordulhat még a mintagyerekeknél is), akkor te a bíróságon találod magad gondatlan veszélyeztetés miatt. De, ha a lustaságod fontosabb, meg az számodra lehetetlen, hogy időt fordíts az életetek szervezésére, akkor csináld.
Ui.: főiskola mellett is lehet ám dolgozni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!