Mivel ünnepeljük meg az 5 éves évfordulónkat szerintetek?
Figyelt kérdés
Most leszünk párommal lassan 5 éve együtt, de eddig még sosem ünnepeltünk évfordulót, mert itt vannak év végén a születésnapok, meg a karácsony, meg az anyukája születésnapja 1 nappal az évfordulónk előtt, és anyagilag sosem éri meg, meg el is felejtődik.
Az 5.-et viszont illene megülni. Ő a Mekit javasolta mint helyszínt :/ Én mozit. De egyik sem tűnik hű de jó választásnak.
Ötletek?
Mind a ketten huszonévesek vagyunk.
2012. jan. 4. 12:54
11/12 anonim válasza:
nekünk az 5.en lesz az esküvő :) viszont szerintem érdemes lenne elmenni vhova :) esetleg a Tropicariumba mennék el, utána egy pizzázóba vagy valahova :) nem az a lényeg, hogy hova mentek, hanem az, hogy gondoljatok rá és megünnepeljétek :) Gratulálok egyébként :)
12/12 anonim válasza:
Ja, hát ha semmilyen ötlet nem felel meg, akkor minek kérdezel minket. Ez azért nem jó, az amazért nem jó. Akkor maradjatok otthon és két puszi egymásnak, meg jókívánságok, hogy legalább még 20-szor ennyi időt magunknak, stb... Amúgy szerintem Dobogókő tényleg jó ötlet, mi is voltunk, nem egy nagy összeg a buszjegy, Pomázról indulnak buszok, kb. fél óra az út Pomázról, addig meg Hévvel el lehet jutni. Gratula!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!