Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Már évek óta rosszba vagyok...

Már évek óta rosszba vagyok anyámmal. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Már nagyon rosszba vagyok anyámmal és sehogy sem tudunk kibékülni. Szeretnék elkötözni itthonról, de még nincs keresetem rendes. Most vannak az utso vizsgáim és utána megyek dolgozni... Szerintetek az albérlet megoldás?
2009. máj. 22. 19:19
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Igen lehet. Vannak kiadó szobák is nem kell egy egész lakást bérelni rögtön. Talán az ismerőseid közt akad olyan akivel közösen lehetne egy 2 szobás lakást bérelni és úgy sokkal kevesebbe kerül mintha magad lennél ott.
2009. máj. 22. 19:23
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon komoly az ügy?Nekem is volt sok vitám anyukámmal, de mindig kibékültünk!Öcsém volt a kedvenc, én háttérbe szorultam nála, ami nagyon rosszul esett!Ezen évekig veszekedtünk, eléggé komolyan!De hogy ne tudjak vele kibékülni...Mi történt nálatok?Szerintem az nem megoldás, hogy elmenekülsz!Akkor költözz, ha függetlenedni szeretnél!Ne azért, mert anyukáddal nem vagy jóban!Én is annyiszor pakoltam össze(más is volt), hogy elmegyek,de semmi értelme!Próbáld meg rendezni a dolgokat, legalább annyira, hogy a napi "hogy vagy?", "milyen volt a napod" meg legyen!Aztán majd csak jobb lesz!Apa + húgom évekig alig beszéltek!Mindketten változtak, először csak 1-2 szó volt köztük, aztán egyre jobb lett!Most sincsenek azért olyan hű de jóban, de tudnak beszélgetni egymással legalább 1-2 mondatot!

Ha anyukád is a hibás, próbálj meg kibéküni!Biztos szeret téged!Én ahogy most anya lettem, teljesen más szemszögből látom a dolgokat!Képzeld magad a helyébe!Sok sikert, akárhogy is döntesz!

2009. máj. 22. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!