Te mennyire akarsz megfelelni a párod szüleinek és mit szólnál ha párod elmondaná neked hogy a szülei nincsenek jó véleménnyel rólad?
A helyzet az hogy a napokban közölte velem a párom hogy a szülei szemében sokat csökkentem..ami hozzá teszem nagyon rosszul esett..nagyon szeretem őt és 1 éve vagyunk együtt..
elkezdtem nyelvet tanulni egy éve és elkezdtem egy sulit ami 1 éves ezt még akkor amikor nem jöttünk össze..és a mai napig csinálom mind ezt a félre tett pénzemből.direkt nem kerestem az elején munkát mert volt annyi félretett pénzem és csak a sulira akartam koncentrálni,aztán elkezdett fogyni a pénzem és elkezdtem munkát keresni két munka is össze jött volna,de az egyiket én mondtam vissza mert nem voltak adottak a feltételek és nem azt kaptam amit ígértek és első nap a főnök szó szerint le idiotázott..így nem maradtam ott...lázasan keresgéltem tovább és nem ültem a seggemen és találtam is egy másik munkát ahova fel is vettek és a kezdésem előtt munkáltató közölte velem hogy még sem kell mennem mert talált mást,gondolom ismerős,vagy haver vagy ilyesmi embert vettek fel...a párom ezt nem hitte el nekem és elkezdett vádaskodni hogy ezt nem hiszi el nekem és hogy most a szüleinek is meg van a véleményük rólam mert az jön le nekik hogy én nem akarok dolgozni és hogy mindenben a kifogásokat keresem...ami nem igaz,hiszen most is lázasan keresem a munkát és mellette csinálom mint két iskolát..nagyon rosszul esik hogy ilyeneket mondanak rólam és azt képzelik rólam hogy valami naplopó vagyok hiszen mindent megteszek hogy végre legyen munkám..és az is rosszul esik hogy a szülei ilyen véleménnyel vannak rólam és úgy állítanak ne mint valami naplopó semmit tevő embert...hiszen most is munkát keresek jelenleg és nem a seggemet vakarom egész nap..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!