Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Voltál ilyen helyzetben? A...

Voltál ilyen helyzetben? A férjed kacsingatott félre? Egy flört után, lehet minden oké újra?

Figyelt kérdés

Azért írok ide,mert azt várom hogy ezt a kategóriát több felnőtt,komolyabb nők olvasgatnak itt.Írjatok nekem,voltatok-e hasonló cipőben,vagy mit tennétek?

4 éve vagyok kapcsolatban,én 20éves lány,a párom 28 éves .Együtt élünk 2éve.

A helyzet az az,hogy páromnak volt egy kis flörtölős esete múlthéten,de lebukott.Egy tőlem fiatalabb lánnyal akart együtt lenni,de ez csak egy szájra pusziig és egy kis tapizásig fajult.De a szörnyű az,hogy nem páromon múlott hogy több legyen.Akkor én szakítottam vele,és látszott hogy bánja mert sírva pakolta össze a cuccait,és sírva hívta fel a főnökét is hogy nem megyünk a céges bulira mert szakítottunk.Másnap részegen beszélt erről akkor is megbánást mutatva.

Megbocsájtottam neki,mert belegondolva én is hibás vagyok,sokat veszekszem vele,hírtelen haragú vagyok és kevés a szex is mostanába.Azt mondta ez mind közre játszott.Illetve nem akart a lánnyal később is együtt maradni,mert én kellek neki,de sajnos átfutott az agyán hogy lefekszik vele.Elmondása szerint a kiscsaj "keringőre hívta őt" mert amikor odaért hozzájuk,akkor a kiscsaj fürdés elött volt egy szál köpenyben és ki is emelte páromnak hogy egyedül van otthon.Ő pedig engedett neki,és belement a játékba.Nem akarok egy 4éves kapcsolatot lezárni,mert nekem is volt az elején egy kis félrekacsingatásom.Rosszul tettem?Egy ilyen eset után helyre lehet hozni a kapcsolatot?

2012. jan. 2. 15:47
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Ne mondd nekem azt,hogy nem kis csitri,aki alig 16éves és majdnem meztelenül várta a villanyszerelőt otthon,bejelentve hogy egyedül van otthon!

(pedig párom elötte nap is tudta már nem lesz otthon csak ő)

És a csaj tudja hogy mi együtt vagyunk...

Mellesleg tegnap írt is nekem egy levelet,melyben kitálalt hogy tudjam mit csinált a párom vele,és a végére azt is oda biggyesztette hogy reméli hogy kidobom őt a p.csába.

Akkor miről beszélünk?

Párom is hibás,de a kislány is az eléggé,és akárki akármit mondd,ribanc is.

2012. jan. 3. 07:20
 12/13 anonim ***** válasza:
Mi történt veled azóta,kérdező?
2012. márc. 4. 11:46
 13/13 A kérdező kommentje:

Köszi az érdeklődésedet!

A kérdés kiírása óta semmi se változott.Még itt vagyok vele,valamit érzek iránta és érzem hogy valamit még ő is irántam (de akkor miért tette ezt??)

Nem rág ünnepeltük az évfordulónkat ami szinte úgy telt el,mint egy átlag nap...nagyon szormorú is vagyok.Már nem gondolok erre a dologra minden nap,csak minden második nap :(

Ha elhagyom szenvedni fogok,ha maradok szenvedek!Ördögi kör!

2012. márc. 9. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!