Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kell flörtölni?
Figyelt kérdés
Rájöttem, hogy azért nehéz nekem kapcsolatot kialakitani a fiúkkal, mert nem tudom nekik kimutatni, hogy tetszenek. Ha csak keresem a társaságukat, meg sokat mosolygok, beszélgetek velük, az nem elég. Ha meg elkezdenék bájologni, meg utalásokat tenni arra, hogy akár járhatnánk is, akkor meg olyan hülyén érezném magam. Eléggé konzervativ vagyok, és azt szeretem ha a pasi kezdeményez egy kapcsolatban.
Adjatok valami tanácsot!
22/L
2011. dec. 19. 16:49
1/8 kurbi válasza:
Cicit ki tolod, lábat keresztbe, és nevetsz mindenene amit mond ^^
2/8 anonim válasza:
Ha kétértelmű megjegyzéseket tesz, akkor menj bele a játékba, vagy eleve te tegyél kétértelmű megjegyzéseket :)
3/8 A kérdező kommentje:
És ha nem mond vicceset??? Csak hülyét csinálnék magamból. Volt olyan srác, aki szinte beszólt, hogy mit mosolygok már annyit...
2011. dec. 19. 16:59
4/8 anonim válasza:
Ejj, nehéz eset vagy. Ne szorongj és na gondolkodj annyit, csak mondd ki gyorsan amit gondolsz. Mondd a pasinak, hogy olyan szép a szemed, vagy ilyesmit. Piruljon el ő is, ne csak te. Ha nem megy, hát igyatok meg 2 sört, úgy talán könnyebb lesz :)
5/8 anonim válasza:
A flört lényege a könnyedség. Hogy a kimondott szavak és a bedobott mozdulatok semmi konkrétat nem feltételeznek, így megmarad a "mi lehet belőle" érzés folyamatosan.
6/8 anonim válasza:
az nem baj, ha mosolyogsz, csak ne úgy, mint egy fogyatékos. játssz a szemeddel, igazából szerintem a flört a szemnél kezdődik. nézz úgy, mintha valamit tudnál, amit ő nem, és úgy mosolyogj. ez nekem mindig bejön :D másrészt meg légy pimasz, szerintem azt imádják a pasik (de javítsanak ki, ha nem így van!). ne tapló légy, csak kicsit pimasz. aztán nevesd el, és simítsd kicsit meg a karját, miközben kicsit felnevetsz.
7/8 anonim válasza:
nézz meg 3 családi romantikus filmet és rájössz
8/8 A kérdező kommentje:
Ajánlj filmet. A legtöbb filmben a szerencsés véletlen hozza össze az embereket...
2011. dec. 19. 17:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!