Nagyon gáz, ha nem kaptam a férjemtől semmit karácsonyra?
Figyelt kérdés
Ő tudta,hogy én vettem neki valami apróságot.Én mondtam,hogy örülnék egy üveg kólának is,mert imádom és azt csak én ihatnám meg.De mondtam,hogy egy fényképes kulcstartónak is,amiben a kisfiam fényképe van.Mondta,hogy van is olyan fényképtartó.Mondtam,csinálja meg akkor azt.vagy egy könyvet,mert tudja,hogy szeretek olvasni.Vagy egy doboz teát,meg egy bögrét,mert imádom a teát.Csak hogy mi is adjunk,mert a kisfiam csak most tanulja,hogyan ünnepelünk.Erre semmit nem kaptam,az ajándékomra meg annyit mondott,hogy ez gáz.Neki nagyon nehéz ajándékot adni,mert kevés dolognak örül,de azt hittem legalább a szándékot értékeli.Megint egy világ omlott össze bennem.És régen nem volt ilyen,mielőtt ezt mondanátok.2012. jan. 2. 14:45
11/20 A kérdező kommentje:
ő utálja az egész karácsonyt.ki akartam díszíteni a lakást,készítettem díszt,amit majdnem kinevetett.fancsali képpel elemezgette a karácsonyt,így nekem is elment a kedvem az egésztől.minek megyünk anyádékhoz karácsonyra,minek alszunk ott,...
2012. jan. 2. 17:00
12/20 anonim válasza:
Na, az ilyen pasinak nem is lehet boldog családja. Most jön majd a lepontozás, de abban is biztos lehetsz, hogy néhány év múlva külső izgalmakat fog keresni, mert bár ő provokál téged folyamatosan, mégis ő lesz az, akinek nem fog tetszeni, hogy te "állandóan veszekszel, meg mindenbe belekötsz". Jól belenyúltál, jó irányba biztos nem változik, ahogy múlnak az évek, úgy lesz egyre tahóbb.
13/20 anonim válasza:
Szerintem karácsonykor illik ajándékozni. Nem több százezres ajándékokra gondolok, én pl vettem a bátyámnak egy nagy lollipop nyalókát, mert ennyi pénzem volt, de legalább érzi, hogy törődöm vele és egyébként nagyon örült neki. Ez ugyanolyan, mint a születésnap. Nem kötelező bárkit is felköszönteni, hiszen nem arról szól, de gondolom elég sokan megsértődnének, ha egy hívást sem kapnának.
14/20 A kérdező kommentje:
én sem nagy ajándékra gondoltam,azt meg sem engedhetjük most magunknak.de a kis kulcstartó semmibe nem került volna.
2012. jan. 2. 17:27
15/20 anonim válasza:
Az a baj ezzel a férfival, hogy nem tud szeretni.
Ezért nem örül semmiféle ünnepnek sem.
16/20 anonim válasza:
mit kapott tőled amire azt montda hogy gáz?
sajnálom, bazi nagy tapló:(
17/20 anonim válasza:
és szó nélkül hagytad?
hogy a fenébe tudtad ezt az érzelemszegény tahót kikapni?
Mi volt a közös pont bennetek? csak a szex?
Neki milyen volt a családja? példája? ünnepei?
Az apukám féltékeny volt anyukám családjára, mert ők kitudták mutatni, hogy -normális módon- szeretik anyut, ő pedig árva volt.
19/20 anonim válasza:
Sajnos én is maradtam már ajándék nélkül karácsonykor, meg születésnapomon. Annyit mondtam neki, hogy én is örültem volna valami ajándéknak. Most karikor kaptam egy doboz drága konyakmeggyes bonbont. Utálom a konyakmeggyes bonbont, de a csomagolásának örültem, szép fémdobozos volt! :)Sajnos a férjem sosem örül a kapott ajándékának, így azért mindig marad bennem tüske. Megértelek szívből kedves kérdező!
20/20 anonim válasza:
Ez egy szociopata! Ilyenkor áldom az Istent (még akkor is ha nem hiszek benne), hogy leszbikus vagyok. Szerintem illene kérdőre vonnod... Ráadásul még a gyerekével sem törődött annyira, hogy legalább ne előtte savazza az ajándékodat. Menekülj amilyen gyorsan tudsz, mielőtt túl késő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!