Le lehet élni egy eletet szex nélkül a házastársunkkal? Minek ez a hülyeség. Olyan jol ellehet leni eni inni tvzni kartyazni tarsasozni nem?
"Én másfél éve élek szex nélkül. Ha ez még huzamosabb ideig így marad, kinyírom magam."
Nyakamat rá hogy a te férjednek is ilyen és ehhez hasonló érzései vannak.
Azt írod hogy imádod a férjedet. Ha ez tényleg így van akkor miért okoz akkora gondot neked törődni vele például úgy hogy lefekszel vele? Van egy olyan sejtésem hogy valójában nem is őt szereted mint férfit hanem a tudatot hogy van melletted valaki. Ez esetben én is ajánlom a kutyát mint megoldást (ja hogy az nem ad haza pénzt? hát istenem...).
És még valami:
Igen! itt egy igaz példa: Németországban egy házastárs gyereket szeretett volna, 7 évig különböző orvosokhoz jártak kivizsgálásokra, hormonkezelésre, terápiákra. A pár nem volt terméketlen, így az orvosok nem tudták hol a hiba. Aztán vki rákérdezett, hogy szexelnek-e, és akkor derült ki, hogy nem! azt sem tudták mi az! Mindketten szüzek voltak és jó pár éve házasságban éltek!
Tehát lehet élni szex nélkül
"Ha nincs ez a "hülyeség" akkor most te se lennél."
Ez egy logikátlan érv. Maradjunk meg a realitás talaján. Ennek semmi köze a kérdezőhöz.
Jajj, hát... hm...
Szerintem le lehet így élni egy életet, de ez tuti nem egészséges dolog. Az az egészséges, ha kívánod a szexet. Abszolút nem hülyeség.
Gondolj arra, hogy amennyire neked szükséged van a bújásra, a férjednek annyira szüksége van a szexre. Neked is szükséged kéne, hogy legyen rá.
Ha hülyeségnek tartod a szexet, és abszolút meglennél nélküle, akkor lehet, hogy aszexuális vagy.
Enni, inni tv-zni, kártyázni, társasozni?? Ez nekem ilyen vegetálásnak tűnik..
Ha hónapokig csak tvzhetnék, meg kártyázhatnék csak, és mellette még nem is szexelhetnék, totál depis lennék egy idő után.
Hány éves vagy? Vannak gyerekeitek?
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!