Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy van ez? Még én vagyok a...

Hogy van ez? Még én vagyok a csúnya rossz boszorka?

Figyelt kérdés

Anyósommal immáron 5 hónapja nem beszélünk.

Mert csúnyán viselkedett velem,és mióta együtt vagyunk fiával zsarol,terrorizál,fenyeget,és megaláz.3-dik találkozásunkór azt kérte szemem előtt a fiától ne a én legyek az első ha nem Ő!Azt megszületett a fiúnk,és azóta pokollá változtatta átt az életem!Első pár hónapban ott lehetett közelembe,és megkérdőjelezte,hogy jó anya vagyok-e?

Ott szúrt belém ahol legjobban fájt,és minden áron a kisfiamat szeretném most meg kaparintani aki még picurka csecsemő.Én Őt kiiktattam az életemből,mert egyszerűen nem megy hogy ideg roncsá tesz.A fiamat felszeretném nevelni a férjemmel együtt.

A lényeg az egészbe most minden ismi mellette áll,és megvető pillantásokat,beszólógatásokat kapok még az utcán is!Mert védem magam,és fiam.Mit tegyek,hogy csináljam,hogy ne vegyem magamra,hogy én vagyok a szemét??A férjem mellettem áll,és igazat ad!

2009. máj. 21. 19:52
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Valószínűleg féltékeny.
2009. máj. 22. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!