Akik ma otthon maradnak! Milyen műsort fogtok a családdal nézni a tv-ben?
Figyelt kérdés
Én nem találtam semmi értelmes műsort.2011. dec. 31. 17:47
11/14 anonim válasza:
Én nem hiszem, hogy fogok tévézni, max. vmilyen zenecsatornát háttérnek, de lehet, hogy azt sem. Inkább szépen végigértékelem magamban az évet :).
12/14 anonim válasza:
Comedy central ilyenkor a legjobb talán... régen olyan jó műsorok voltak ilyenkor az rtlen, du. 4től már nyomatták a vicces műsorokat, mostmeg valóvilág meg ezer éves filmek...
13/14 anonim válasza:
Én a szobám magányában, Fizika könyv Úr társaságában töltöm e napomat, nem a legjobb társaság, de hát ez van
14/14 anonim válasza:
18:49 vagyok, végül az m1 előtt kötöttem ki, a Bagi-Nacsa műsorban volt egy-két jobb poén (bár így is messze volt a régi jó szilveszteri kabaréktól), a szolnoki színház műsorát meg azért, mert ottragadtam, és játszik (vagy csak játszott, nem tudom) ott ismerősöm, és kíváncsi voltam, szerepel-e majd ő is, de nem láttam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!